SOMA PC, PS4

Az Amnesia készítőinek új horrorjátéka sci-fi környezetben.

SOMA - merülés a sötétségbe

A Frictional Games újabb titokról rántotta le a leplet, a SOMA című horrorjátékában a víz alá is lemerülhetünk. Odalent, a mélyben rengeteg elfeledett titok lappang - talán jobb lenne, ha örökké eltemetve maradnának.

Traileren a SOMA

Hogy még véletlenül se tudjatok nyugodtan aludni, nézzetek meg egy rövid trailert a Frictional Games legújabb horrorjátékáról, a SOMA-ról. Túl sokat nem mutat, de azért hangulatos darab!

SOMA - előzetesen a környezet

A Penumbra és az Amnesia: The Dark Descent fejlesztői ezúttal sci-fi környezetben próbálnak meg érvényesülni, a SOMA ismét vérfagyasztó kalandnak néz ki. A játékban sötét és fenyegető kutatóállomásokon fordulunk meg.

Mozgásban az Amnesia-csapat új játéka

Befutott az első gameplay teaser a Frictional Games legújabb játékáról, a SOMA-ról. A játék PC-re és PlayStation 4-re készül, és még várni kell rá egy darabig: 2015-ben várható a megjelenése.

Újabb teasert kapott a SOMA

Befutott a SOMA második teaser videója, és az előzőhöz hasonlóan ez is élőszereplős. Érdemes odafigyelni a szereplők közti párbeszédre, a végére kirázza az embert a hideg tőle!

SOMA - teaseren a Frictional új játéka

Élőszereplős teaserrel jelentkezett a Frictional Games a legújabb játékáról, amit most SOMA néven illet. Egy módosított, agyonkábelezett monitor kelti a zavart a filmben, s igen, határozottan sci-fis az egész.

Új játékot teasel a Frictional Games

Bár a Frictional Games csak kiadóként tevékenykedett az Amnesia: A Machine for Pigs körül, valószínűleg volt vele dolga így is. Most, hogy a játék megjelent, jöhet a következő projekt!