SOMA PC, PS4

Az Amnesia készítőinek új horrorjátéka sci-fi környezetben.

Továbblépne a horror műfajától az Amnesia fejlesztője

A Frictional Games kicsit belefáradt a belső nézetű pszichológiai horrorjátékok készitésébe, de a jövőbeli projektjeiknél szeretnének más jellegű történeteket is elmesélni. Persze nem véglegesen.

Ezekkel a címekkel zárja az októbert a Game Pass

A Microsoft lerántotta a leplet az Xbox Game Pass második adag októberi címéről. A halloweenre készülve egy sor rémisztő horrorjátékot is kapunk a csomagban.

Tölthetőek az Epic Games Store legújabb ajándékai

A halloween jegyében állították össze az Epicnél az Epic Games Store legújabb ajándékcsomagját: ezúttal a rémisztő SOMA-t és a valamivel könnyedebb hangvételű, de abszolút témába illő Costume Questet tölthetitek le!

Megérkeztek az Epic legfrissebb ajándékai

Már tölthetőek az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai. Ezúttal a Layers of Fearrel melegíthetünk a halloweenre, és az agyunkat is megtornáztathatjuk a Q.U.B.E. második részével.

Új év, új traumák - ingyenes a SOMA

Az Amnesia-franchise fejlesztése mögött álló Frictional Games atmoszférikus sci-fi horrorjátéka ingyen beszerezhető a GOG-on! Az akció azonban csak a hétvégéig tart, szóval érdemes lesz sietni…

Befutott a PlayStation Plus decemberi felhozatala

Pszichológiai horrorral és zúzós versenyekkel várja a Sony a PlayStation Plus előfizetőit a jövő hónapban. Természetesen a PS3-as és vitás játékosok sem maradnak ki a buliból, nekik is érkezik pár izgalmas indie cím.

SOMA - elérhetővé vált a Safe Mode

PC-n és Xbox One-on már most elérhető az új játékmód, a PlayStation 4-tulajdonosoknak azonban még várniuk kell februárig. A Frictional kihangsúlyozta, nem a játékba épített "cheat mode-ról" van szó.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elvétve ugyan, de még akadnak nagy megjelenések, a héten például a Nintendo Switch-tulajdonosok örülhetnek, hiszen a Resident Evil: Revelations két része mellett a Xenoblade Chronicles 2-t is megkapják.

Decemberben érkezik az Xbox One-os SOMA

Eddig csak azt tudtuk, hogy készül a SOMA Xbox One-os portja, most azonban az új kedvcsináló mellett befutott a pontos megjelenési dátum is. Eszerint december 1-jén kezdődik a rettegés.

Sínen van a SOMA fejlesztőinek új játéka

Ráadásul nem is egy, hanem két bejelentésre váró projekten dolgozik a svéd Frictional Games. Legutóbbi játékukat, a SOMA-t 650 ezerszer töltötték le az elmúlt két év során, így megvan az anyagi biztonságuk.