SOMA PC, PS4

Az Amnesia készítőinek új horrorjátéka sci-fi környezetben.

SOMA - hátborzongató túra a víz alatt

Ami az Aliennek volt a Nostromo, az a SOMA-nak a PATHOS-2 nevű vízalatti kutatóközpont. Ha pedig szeretnéd jobban megismerni a játéknak otthont adó helyszínt, akkor a hajtás után egy friss trailer segít ebben.

Ilyen gép kell majd a SOMA-nak

Jövő hónap végén mutatkozik be a Frictional Games legújabb ijesztgetős játéka, a SOMA, ami a PATHOS-2 nevű vízalatti létesítményben játszódik. A közelgő premier jóvoltából kiderült, milyen vas kell majd a játék futtatásához.

SOMA - tíz perc a víz alatt

Tízperces gameplay felvételt kaptunk a Frictional Games új horrorjátékából a Polygon jóvoltából. A videó viszonylag sokat mutat a SOMA-ból, még a vízbe is belemerészkedünk majd egy kisebb időre.

SOMA - még egy kis gameplay

Végre tisztességes minőségben is megnézhetjük az E3-as PC Gaming Shown levetített gameplayt a SOMA-ból, amely az első találkozásunkat mutatja be egy különös lénnyel. Ajánlott maximális hangerőre tekerni a hangfalakat.

E3 2015: PC Gaming Show – LIVEBLOG

Sokat kellett várni rá, de az idei E3-on már egy PC-központú konferenciának is örülhetünk, több neves játékfejlesztő és kiadó támogatásával. Az eseményről élőben blogolunk majd, így semmiről sem maradsz le.

E3 2015: Hangulatos traileren a SOMA

Rövid, de annál hangulatosabb trailert kapott a Frictional Games játéka, a SOMA. Az Amnesia és a Penumbra fejlesztőinek új fejlesztése az ősz folyamán jelenik majd meg.

Megjelenési dátumot kapott a SOMA

Ősszel érkezik az Amnesia: The Dark Descent fejlesztőinek új játéka, a SOMA. A bejelentés alkalmából egy több mint 12 perces gameplay videót is megosztottak a fejlesztők a horror címből.

Bétafázisba lépett a SOMA

Alakul az Amnesia: The Dark Descent fejlesztőinek új horrorjátéka. A SOMA a minap lépett bétafázisba, a játék minden funkciója működik és végigjátszható, már csak a hibajavítás és némi polírozás van hátra a fejlesztésből.

A SOMA újraéleszti a horror műfaját

Hányszor hallottuk már a címben szereplő ígéretet? Ám a zseniális Amnesia: The Dark Descent fejlesztőinek elhisszük, hogy valami nagy dobásra készülnek. A SOMA-ban új típusú félelemmel kell szembenéznünk.

Mi a helyzet a SOMA-val?

Tavasszal hallottunk utoljára a Frictional Games készülő horrorjátékáról, ám a fejlesztők most megtörték a csendet és elárulták, hogy a SOMA hamarosan eléri a pre-bétafázist. Ennek örömére egy új képet mutattak róla.