SOMA PC, PS4

Az Amnesia készítőinek új horrorjátéka sci-fi környezetben.

Xbox One-ra is ellátogat a SOMA

Anno 2015-ben nagy dérrel-dúrral robbant be a játékpiacra a Frictional Games horrorjátéka, a SOMA. Egészen egyedi hangulatával nagyon sok rajongóra tett szert, akkor még csak PC-n és PS4-en. Most viszont érkezik Xboxra is.

Két új játékon dolgozik az Amnesia fejlesztőcsapata

A Frictional Games kreatív igazgatója, Thomas Grip interjút adott a Gameranx csapatának, amiben többek között arról is szó esett, hogy az Amnesia-játékokat és a SOMA-t is fejlesztő stúdió jelenleg két vadonatúj projekten is dolgozik.

Behozta a SOMA a lemaradást

Év elején még arról számoltunk be, hogy nem termelt profitot a SOMA, egy friss blogbejegyzésben azonban a fejlesztők elárulták, hogy immár 450 ezer példány talált gazdára a játékból.

SOMA - egyelőre nem termelt profitot

Hiába ért el kritikai sikereket a Frictional Games vízalatti környezetben játszódó horrorjátéka, a SOMA, sajnos az elmúlt félév alatt nem igazán robbantott kasszát a játék. Eddig 250 ezer példányt sikerült elpasszolnia a csapatnak.

SOMA teszt

„A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne” – ezzel a Phillip K. Dicktől származó idézettel nyit a Frictional Games játéka, és remekül sejteti, hogy mi vár ránk a SOMA-ban. Ez nem szimpla horror, sokkal több annál.

Jól fogy a SOMA, a kritikusok is elégedettek

Eddig nagyon jól fogy a Frictional Games új játéka, a SOMA, annyira, hogy még a The Amnesia: The Dark Descentet is lehagyta. Közben a kritikusok is nagyon elégedettek a címmel.

Launch traileren a SOMA

Révbe ért a Frictional Games várva-várt horrorjátékának fejlesztése, már megvásárolhatjuk a SOMA-t PC-n és PlayStation 4-en. A premier örömére befutott az utolsó trailer, amitől kiráz a hideg mindenkit.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tovább zuhog az őszi játékeső, ezen a héten is sok megjelenésnek örülhetünk majd. Újra főszerepet kap a foci, de a horror- és a toys-to-life-játékok szerelmeseire is vár egy-egy érdekesség.

Sztoritrailert kapott a SOMA

A jövő héten érkezik a Frictional Games hátborzongató horrorjátéka, a SOMA, amely egy vízalatti kutatóbázison játszódik. A legújabb trailer a történetre fókuszál: hová tűnt a sok kaja a PATHOS-II-ről, miért őrült meg mindenki?

Szörnyen jó traileren a SOMA

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen kreatúrák törnek az életedre a SOMA-ban, akkor most érdemes lesz figyelned, hiszen a Frictional Games új előzetessel lepett meg bennünket. Oké, egy kicsit spoileres a videó.