World of Warcraft: Warlords of Draenor PC

A World of Warcraft ötödik kiegészítője.

Megérkezett a World of Warcraft-dokumentumfilm

A Blizzard és az Asylum Entertainment egy több mint egyórás dokumentumfilmet készített a tizedik szülinapját ünneplő World of Warcraftról. Az alkotás a hétvégi BlizzConon debütált, s most már bárki megnézheti.

Warcraft-film - részletesen a szereplőkről

A Warcraft-film 2016-os premierje még fájóan távol van, de az idei BlizzConon kaptunk némi információt a szereplőgárdáról. Végre megtudtuk, kiket is fognak alakítani a színészek.

WoW: Warlords of Draenor - friss képek és infók

Megannyi bámulatos screenshotot kaptunk a World of Warcraft jövő héten megjelenő kiegészítőjéről, a Warlords of Draenorról és egy pet megvásárlásával támogathatjuk az ebola elleni kutatást is. A Blizzard mindenkire gondol!

Tízéves a Word of Warcraft, dokumentumfilm jön

A hétvégi BlizzCon keretében vetítik le a World of Warcraft: Looking for Group című dokumentumfilmet, amely a népszerű MMO tizedik születésnapjának apropóján lát napvilágot. Rengeteg kulisszatitokkal gazdagodunk.

Már javában készül a Destiny folytatása

Az Activision legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy már 9,5 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik a Bungie új shootere, illetve már megkezdődtek a második rész munkálatai. Nagy frencsájz lesz ebből, mi szóltunk!

League of Legends - 1 milliárd mikrotranzakciókból

Habár a mikrotranzakciókat ki nem állhatja a játékosok egy része, a számok egyelőre a kiadók és fejlesztők oldalán állnak: úgy tűnik, egyre többet és többet költünk az online játékokban.

A Metallica zárja az idei BlizzCont

A Blizzard az idei BlizzCont is koncerttel zárja, ráadásul idén is remek fellépőt sikerült elcsábítania: a Metallicára zúzhatnak majd a rendezvényre kilátogató vagy online bekapcsolódó rajongók.

Hízott egy kicsit a World of Warcraft-tábor

Június óta 600 ezer játékossal nőtt a World of Warcraft előfizetői bázisa, ezzel - ha nem is maradéktalanul - szépített a második negyedéves veszteségein. A Blizzard szólt előre: az új kiegészítő visszahívja a rajongókat.

World of Warcraft - a törölt karakterek feltámadása

A Warlords of Draenor startjára a Blizzard lehetővé teszi, hogy a korábban törölt karaktereket visszaállítsuk a World of Warcraftban. A stúdió azt reméli, hogy az inaktív játékosok így talán újra megújítják az előfizetésüket.

Az Activision a Take-Two-ra pályázik?

A legújabb Wall Street-i pletyák szerint az Acitivision a Take-Two bekebelezését tűzte ki célul. A Benchmark elemzője, Mike Hickey elhintette, hogy a két vállalat megpróbál betörni a filmiparba, tehát az érdekeik egyeznek.