World of Warcraft: Warlords of Draenor PC

A World of Warcraft ötödik kiegészítője.
Típus: Kiegészítõ, MMORPG

A Metallica zárja az idei BlizzCont

A Blizzard az idei BlizzCont is koncerttel zárja, ráadásul idén is remek fellépőt sikerült elcsábítania: a Metallicára zúzhatnak majd a rendezvényre kilátogató vagy online bekapcsolódó rajongók.

Hízott egy kicsit a World of Warcraft-tábor

Június óta 600 ezer játékossal nőtt a World of Warcraft előfizetői bázisa, ezzel - ha nem is maradéktalanul - szépített a második negyedéves veszteségein. A Blizzard szólt előre: az új kiegészítő visszahívja a rajongókat.

World of Warcraft - a törölt karakterek feltámadása

A Warlords of Draenor startjára a Blizzard lehetővé teszi, hogy a korábban törölt karaktereket visszaállítsuk a World of Warcraftban. A stúdió azt reméli, hogy az inaktív játékosok így talán újra megújítják az előfizetésüket.

Az Activision a Take-Two-ra pályázik?

A legújabb Wall Street-i pletyák szerint az Acitivision a Take-Two bekebelezését tűzte ki célul. A Benchmark elemzője, Mike Hickey elhintette, hogy a két vállalat megpróbál betörni a filmiparba, tehát az érdekeik egyeznek.

Saját filmstúdiót akar az Activision?

Ha úgy vesszük, a Call of Duty-játékok a maguk rövid, de annál látványosabb kampányával önmagukban is interaktív filmeknek tekinthetők, azonban a hírek szerint az Activision nem állna meg itt...

Frissítve: Dátumot kapott a Warlords of Draenor

Amire egész nap vártunk, végre megérkezett. Megvan a World of Warcraft következő kiegészítőjének hivatalos megjelenési dátuma, melyhez egy fantasztikus trailert is kaptunk - úgy, ahogy csak a Blizzard tudja.

7 millió alatt a World of Warcraft-játékosok száma

Befutott az Activision Blizzard pénzügyi helyzetjelentése is, amiből kiderült: 7 millió fő alá csökkent a World of Warcraft-előfizetők száma. A kiadó szerint az új kiegészítő majd javít a helyzeten.

Jövő héten kiderül, mikor jön a Warlords of Draenor

Noha a jövő hét valószínűleg a Gamescomról szól majd, a Blizzard igyekszik meglovagolni a kölni rendezvény körüli felhajtást: augusztus 14-én fogja a csapat elárulni, hogy mikor jön a World of Warcraft ötödik kiegészítője.

Véget ért a Warcraft-film forgatása

Befejezték a Warcraft-film forgatását, most jöhetnek az utómunkálatok, ahol a George Lucas-féle Industrial Light & Magic is közreműködik majd. A mozit 2016 márciusában fogják bemutatni.

Activision: még a rossz negyedév is jó lett

Megizzasztotta az Activision-Blizzardot az elmúlt negyedév, de végül jobbak lettek a pénzügyi eredményei a vártnál. A Destiny bétatesztelése júliusban indul, a World of Warcraft új kiegészítője már most tarol.