World of Warcraft: Warlords of Draenor PC

A World of Warcraft ötödik kiegészítője.
Típus: Kiegészítõ, MMORPG

WoW: Warlords of Draenor - kárpótol a Blizzard

Kemény hétvégén vannak túl a World of Warcraft-játékosok. A túltelített szerverek és egy nem várt DDoS-támadás miatt a játékélmény erősen csorbult, ám a Blizzard ingyen játékidővel kárpótol mindenkit a hajtépésekért.

Brit toplista: még mindig vezet a Call of Duty

Még mindig a Call of Duty: Advanced Warfare vezeti a brit játékeladási toplistát, ami ugye azért szép teljesítmény, mert a múlt héten érkezett kihívó bőven. Az Assassin's Creed: Unity csak a második lett.

Boltokban a Warlords of Draenor

Ma jelent meg a World of Warcraft ötödik expanziója, a Warlords of Draenor és ennek örömére még egy trailerrel kedveskedett nekünk a Blizzard. Beköszöntött a vaskor, a háború fellegei sötétebbek, mint valaha.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon ütős hét vár ránk, gamer legyen a talpán, aki feldolgozza a következő hét nap termését! Duplázik az Assassin's Creed, gurít egy négyest a Halo, és 2015 a Pro Evolution Soccer.

Megérkezett a World of Warcraft-dokumentumfilm

A Blizzard és az Asylum Entertainment egy több mint egyórás dokumentumfilmet készített a tizedik szülinapját ünneplő World of Warcraftról. Az alkotás a hétvégi BlizzConon debütált, s most már bárki megnézheti.

Warcraft-film - részletesen a szereplőkről

A Warcraft-film 2016-os premierje még fájóan távol van, de az idei BlizzConon kaptunk némi információt a szereplőgárdáról. Végre megtudtuk, kiket is fognak alakítani a színészek.

WoW: Warlords of Draenor - friss képek és infók

Megannyi bámulatos screenshotot kaptunk a World of Warcraft jövő héten megjelenő kiegészítőjéről, a Warlords of Draenorról és egy pet megvásárlásával támogathatjuk az ebola elleni kutatást is. A Blizzard mindenkire gondol!

Tízéves a Word of Warcraft, dokumentumfilm jön

A hétvégi BlizzCon keretében vetítik le a World of Warcraft: Looking for Group című dokumentumfilmet, amely a népszerű MMO tizedik születésnapjának apropóján lát napvilágot. Rengeteg kulisszatitokkal gazdagodunk.

Már javában készül a Destiny folytatása

Az Activision legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy már 9,5 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik a Bungie új shootere, illetve már megkezdődtek a második rész munkálatai. Nagy frencsájz lesz ebből, mi szóltunk!

League of Legends - 1 milliárd mikrotranzakciókból

Habár a mikrotranzakciókat ki nem állhatja a játékosok egy része, a számok egyelőre a kiadók és fejlesztők oldalán állnak: úgy tűnik, egyre többet és többet költünk az online játékokban.