No Man's Sky PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Elképesztően hangulatos felfedezős akció-kalandjáték a Hello Gamestől.

PlayStation VR2 teszt

Végre megérkezett a Sony újgenerációs VR headsete, mely még a lényegesen drágább vetélytársainak is feladja a leckét. Kérdés csak az, hogy a japán óriáscég mit kezd a benne rejlő potenciállal.

2022 legjobb játékai - szerintetek

Decemberben ismét szavazásra bocsátottuk az elmúlt egy év legjobb játékait, ezúttal összesen tizenhét kategóriára bontva. Ti megszavaztátok a kedvenceiteket, mi pedig összesítettünk. Lássuk az eredményeket!

Az elmúlt évtized legnagyobb hatású játékai

Tíz év hosszú idő a videojátékok történelmében. Sok jó és kevésbé jó játékkal volt dolgunk ezalatt, de volt köztük néhány, amelyek igazán mély nyomot hagytak maguk után. Megpróbáltuk összeszedni őket egy tízes listában.

No Man's Sky teszt

Viszonylag kevés olyan túlhype-olt játékot tudok felsorolni, amiről egészen a megjelenés napjáig nem tudni pontosan, hogy miről szól. Oké, a No Man’s Skyban egy bazi nagy galaxist kell felfedeznünk, de mi van ezen kívül?

Húsz cím, amivel játszanod kell 2016-ban

Nem sok pihenőt hagytak nekünk a fejlesztők és a kiadók, egyre sűrűbb a naptárunk, tele vagyunk játékmegjelenésekkel. Mutatunk húsz címet, amire muszáj odafigyelned idén!

No Man's Sky előzetes

Az űr, a legvégső határ. Ennek végtelenjét járja a No Man's Sky csillaghajója, melynek feladata különös, új világok felfedezése, új életformák és civilizációk felkutatása, és hogy eljusson oda, ahová még senki nem merészkedett.