Kingdom Come: Deliverance PC, PS4, XBOXONE

A Mafia II fejlesztőiből verbuvált Warhorse csapatának nyitott világú középkori szerepjátéka a CryEngine 3-mal.

Kingdom Come: Deliverance - egy óra gameplay

A Warhorse Studios volt olyan kedves, és közel egy órán át streamelte a Kingdom Come: Deliverance aktuális verzióját. A realisztikus középkori szerepjáték már játszható, és az állunkat keresgéltük a videó közben.

Kingdom Come - a forradalmi közelharcokról

Alacsonyan szállnak a Kingdom Come: Deliverance-látnivalók, amire szükség is van, hiszen rajongók milliói várják epekedve a realisztikus szerepjátékot. A Warhorse csapata most a forradalminak szánt közelharcokról mesél.

Kingdom Come: Deliverance - íme, a lovad!

Újabb videót kapott az elmúlt évek egyik legizgalmasabb független fejlesztése, a Kingdom Come: Deliverance - most a játékbeli lovak kapják a főszerepet, amik utazásra és harc közben is bevethetők.

Kingdom Come - így szabjuk testre a karaktereket

A Warhorse Studios új videónaplójában a gyakorlatban is meggyőződhetünk a Kingdom Come: Deliverance-féle karakter-testreszabásról. Több ezer lehetséges variáció létezik, ráadásul az idő múlásával a gönceink viseltesek lesznek.

Kingdom Come: Deliverance - itt az első trailer

Miután a Warhorse Studios nyitott világú középkori szerepjátékára rekordgyorsasággal gyűlt össze a pénz a Kickstarteren, a fejlesztők kiadták az első igazi gameplay trailert a sikervárományos címről.

Frissítve: Kickstarteren a Kingdom Come

Elindult a Kingdom Come: Deliverance Kickstarter-kampánya, ennek apropóján pedig azt is elárulták a fejlesztők, hogy a közösségi pénztől függ a projekt jövője is. Szerencsére nem tűnik problémásnak a dolog.

Kingdom Come: Deliverance - még egy kép

A Warhorse realisztikus, középkori szerepjátéka egy csapásra várólistánk élmezőnyébe került, holott csak a múlt héten jelentették be a cseh srácok. Időközben egy új screenshot landolt a Kingdom Come: Deliverance-ről.

Bejelentették a Kingdom Come: Deliverance-t

A Mafia 2 fejlesztőcsapatából kivált tagok új, nyitott világú, középköri szerepjáték készítésébe kezdtek Prágában. A Kingdom Come: Deliverance PC-re és next-gen konzolokra készül, a látványért a CryEngine felel.

Íme, az első kép Daniel Vavra új RPG-jéből

Emlékeztek még a decemberben bemutatott next-gen szerepjátékra? A Mafiáról ismert Daniel Vavra és csapata kiadta az első screenshotot az egyelőre névtelen, de attól még remekül festő projektről.

Next-gen szerepjáték a láthatáron

Kíváncsi vagy, hogy nézne ki a Skyrim next-gen verziója? Vess egy pillantást a Warhorse Studios még bejelentetlen szerepjátékára, ami a következő generációban teszi tiszteletét. Techdemónk már van róla.