Kingdom Come: Deliverance PC, PS4, XBOXONE

A Mafia II fejlesztőiből verbuvált Warhorse csapatának nyitott világú középkori szerepjátéka a CryEngine 3-mal.

Megjelenési dátumot kapott a Kingdom Come

Befutott a Warhorse Studios mára ígért bejelentése, a srácok egy új kedvcsináló társaságában leplezték le a Kingdom Come: Deliverance napra pontos megjelenési dátumát. Idén sajnos már nem játszhatunk a szerepjátékkal.

Teaser trailert kapott a Kingdom Come: Deliverance

A Warhorse Studios nagy bejelentéssel készül június 9-re, ám addig is egy új előzetest nézhettek meg a középkori Csehországba kalauzoló szerepjátékról. Az állunkat keressük mi is, annyira gyönyörű!

Kingdom Come - miért fontos a páncél?

Ha egy olyan középkori RPG-re vágysz, amelyben nincsenek fantasy elemek, akkor a Kingdom Come: Deliverance-et neked találták ki. Itt a kardnak súlya van, nem hadonászhatsz vele ész nélkül.

Kingdom Come: Deliverance - ezért fontos a páncél

A Warhorse Studios egy hihető középkori világot alkotott, amiben semmi fantasy nincs: a Kingdom Come: Deliverance hű lenyomata a huszita háborúknak, a 15. század elején. Most belenézhetünk az új verzióba.

2017-re csúszik a Kingdom Come: Deliverance

A Warhorse Studios mégsem készül el az év végére a középkori szerepjátékukkal, így csak valamikor jövőre játszhatunk a CryEngine-nel hajtott címmel. Reméljük, nincs komolyabb baj a Kingdom Come-mal.

Tényleg csúszik a PC-s Kingdom Come

Immáron hivatalossá vált, hogy mégsem kapjuk meg idén nyáron a Kingdom Come: Deliverance számítógépes változatát. A csapat szeretné mindhárom platformra egyszerre kihozni a középkori szerepjátékot.

Elérhető a Kingdom Come bétája

Ha támogattad a Kickstarteren a Kingdom Come: Deliverance-et, akkor irány a Steam, ahol már elérhető a középkori szerepjáték bétája. Belenézhetsz a sztoriba, harcolhatsz és a világ tetemes részét is bejárhatod.

A konzolos verziók miatt csúszhat a Kingdom Come

Elképzelhető, hogy a konzolos változatok miatt csúszni fog a Kingdom Come: Deliverance. A játék kiadója szimultán megjelenést szeretne mindegyik platformon, azonban a PS4-es és Xbox One-os verziók munkálataival le vannak maradva.

Kingdom Come - a jövő év elején indul a béta

Jól haladnak a Kingdom Come: Deliverance munkálatai, úgy néz ki, hogy a cseh fejlesztők tudják majd tartani a nyárra kitűzött megjelenési dátumot. A fantasy-mentes középkori szerepjáték bétája a jövő év elején fog élesedni.

Így néz ki most a Kingdom Come: Deliverance

A Warhorse Studios csaknem egy órán át streamelte a Kingdom Come: Deliverance aktuális verzióját, ami ugyan még mindig alfa, de már sokkal többet tud, mint pár hónapja.