Kingdom Come: Deliverance PC, PS4, XBOXONE

A Mafia II fejlesztőiből verbuvált Warhorse csapatának nyitott világú középkori szerepjátéka a CryEngine 3-mal.

Kingdom Come - kardpárbaj belső nézetből

Határozottan remekül fest a belső nézetes kardpárbaj a Warhorse középkorban játszódó szerepjátékában. A srácok hiteles harcrendszert ígérnek, autentikus fizikával, mindennel. Most közelebbről is belenézhetünk.

Látványos képeken a Kingdom Come: Deliverance

Ha egy tehetséges cseh csapat és a napjaink egyik legfejlettebb engine-je találkozik, abból csak jó sülhet ki. A Kingdom Come: Deliverance a CryEngine-nel megtámogatva szinte fotorealisztikus középkori Európát tálal elénk.

E3 2015: Zárt ajtók mögött a Kingdom Come

Az idei E3 során a Warhorse Studios csak zárt ajtók mögött mutatta be a Kingdom Come: Deliverance aktuális verzióját az újságíróknak. Szerencsére az egyikük lekamerázta az egész prezentációt. Milyen jól tette!

E3 2015: Itt a Kingdom Come: Deliverance trailere

Megérkezett a Kingdom Come: Deliverance teljes expós előzetese, amely már a korábban látott realisztikus csatát mutatja be hosszabban, amellett, hogy a szerepjáték főbb funkciói is terítékre kerülnek. Ütős anyag!

E3 2015: Teaseren a Kingdom Come: Deliverance

A Warhorse Studios elviszi Los Angelesbe a Kingdom Come: Deliverance-et, most egy kis ízelítőt kapunk arról, hogy mi vár ránk az expó folyamán. Az új videóban két páncélba bújt lovag csap össze a zöldellő mezőn.

Bámulatos képeken a Kingdom Come: Deliverance

Orkok és varázslók nélkül is lehet brutálisan jó szerepjátékot készíteni, erre a Warhorse Studios alkotása a legjobb példa. A új screenshotokat látva joggal bizakodhatunk, a CryEngine abszolút látványos környezetet jelenít meg.

Csak jövő nyáron jelenik meg a Kingdom Come

Még 2013 decemberében jelentették Kingdom Come: Deliverance-t, melyre a Kickstarteren több mint 2 millió dollár gyűlt össze. Elvileg idén decemberben jelent volna meg a játék, most azonban bejelentették, hogy jövő nyárra csúszik.

Még októberben elrajtol a Kingdom Come alfája

Jó hírünk van azoknak, akik már tűkön ülve várják a Warhorse középkori szerepjátékát: a Kingdom Come: Deliverance alfatesztje bő két hét múlva, október 22-én veszi majd kezdetét.

E3 2014: A nulladik galériafrissítés

Az expó hivatalos startja előtt járunk két nappal, de már most összegyűlt egy csokornyi screenshot olyan játékokról, mint az Assassin's Creed: Unity vagy a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Jól sikerült a Kingdom Come Kickstarter-kampánya

Véget ért a Kingdom Come: Deliverance Kickstarter-kampánya, és ami még fontosabb, zajos sikert is aratott. A fejlesztőknek 300 ezer fontra volt szükségük, végül ezt közel megnégyszerezték.