Kingdom Come: Deliverance PC, PS4, XBOXONE

A Mafia II fejlesztőiből verbuvált Warhorse csapatának nyitott világú középkori szerepjátéka a CryEngine 3-mal.

Vadiúj sztoritraileren a Kingdom Come

A sajtó már kipróbálhatta a cseh Warhorse középkori szerepjátékát - a legújabb előzetes néhány pozitív véleményből szemezget, miközben új gameplay jeleneteknek örülhetünk. Február egyik legnagyobb megjelenéséről van szó.

Negyed óra a Kingdom Come-mal

Kövér gameplay videó érkezett a Kingdom Come: Deliverance-hez, amelyben hősünk azt a küldetést kapja, hogy felderítse egy magyar banditákból álló csoport táborát. Többféle megoldás is elvezethet a sikerhez.

Kingdom Come - variációk egy témára

A Warhorse Studios most egy új videóban tudatosítja bennünk, hogy egy adott küldetést többféleképpen is megoldhatunk a Kingdom Come: Deliverance-ben. Harcolhatunk, kidumálhatjuk magunkat, de lopakodhatunk is.

Komplex harcrendszerrel operál a Kingdom Come

A cseh Warhorse Studios egy új fejlesztői naplóban mesél nekünk a Kingdom Come: Deliverance harcrendszeréről. A csaták meglehetősen összetettek lesznek, háromféle támadással, öt irányba próbálkozhatunk.

GC 2017: Az új Super Mario a kiállítás legjobbja

Kihirdették a Gamescom szokásos díjátadójának győzteseit, összesen huszonhárom kategóriában versenyezhettek egymással a kiadók-fejlesztők, illetve a játékaik. A kiállítás legjobbja a Super Mario Odyssey lett.

GC 2017: Kingdom Come: Deliverance gameplay

A Warhorse csapata már egy eléggé kiforrott buildet állított ki a Gamescomon a Kingdom Come: Deliverance-ről, amit az IGN ki is próbált. Már csak a végső simítások várnak a középkori Csehországban játszódó RPG-re.

GC 2017: Kingdom Come - innen szép győzni!

Új sztorielőzetessel melegít a Warhorse Studios a jövő heti Gamescomra, ahol a résztvevők maguk is kipróbálhatják a Kingdom Come: Deliverance-t. A fejlesztők olyan szerepjátékot készítenek, amely nettó középkori élményt ígér, fantasy nélkül.

Filmes traileren a Kingdom Come: Deliverance

A Warhorse csapata egy látványos előzetest tett közzé a Kingdom Come: Deliverance-ről. A játékosok kardot és páncélt ragadnak, hogy megbosszulják szüleik halálát. A felelős egy magyar rablócsapat.

Egy óra a Kingdom Come: Deliverance-szel

A Warhorse Studios nemrégiben egy livestreamben hosszabban is bemutatta a Kingdom Come: Deliverance E3-as demóját, így most több mint egy órán át mozog a realisztikus középkori szerepjáték.

E3 2017: Így fut majd PS4-en a Kingdom Come

Az oké, hogy a Kingdome Come: Deliverance PC-s verziója bitang jól fest, de mi a helyzet a konzolos változatokkal? Ezúttal a PlayStation 4-es verzió kerül terítékre - itt sincs szégyenkeznivalója a szerepjátéknak.