Styx: Master of Shadows PC

A játék főhőse egy besurranó goblin.
1526493060

A Bigbennél kötött ki a Cyanide

Nem szeretne mezei kiadó maradni, a játékfejlesztésbe is egyre inkább beleásná magát a Bigben Interactive. A cég a minap felvásárolta az új Call of Cthulhu-játékot is fejlesztő Cyanide-ot.
1453918863

Itt a Games with Gold februári kínálata is

Ez gyors volt. Nem sokkal a Sony listája után a Microsoft is megerősítette, hogy februárban milyen játékok járnak a Gold-előfizetés mellé. Xbox One-on a Styx: Masters of Shadow például.
1435769143

Itt van a PlayStation Plus júliusi kínálata

Hónapról hónapra ádáz versengés zajlik a Games with Gold és a PlayStation Plus havonta érkező kínálatai között. Nagyon úgy néz ki, hogy ezt a hónapot egyértelműen az Xbox One és Xbox 360 ingyen játékai nyerték.
1419755428

Folytatást kap a Styx: Master of Shadows?

A Focus Home Interactive és a Cyanide karácsony alkalmából nem csak egy ünnepi videóval, de egy érdekes meglepetéssel is szolgált. A kiadó ugyanis ebben megerősítette, érkezik a Styx: Master of Shadows folytatása.
1412620200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális hétnek nézünk elébe, remélem, mindenki tett félre elég pénzt, amit játékokra költhet! Legyen szó horrorról, sportról vagy autóversenyről, jó eséllyel találsz a napokban olyan címet, ami a fogadra való.
1412519400

Jövő héten jön a Styx, itt a launch trailer

Sűrű lesz a kedd, aznap kerül boltokba a Styx: Master of Shadows is. Ennek apropóján a minap befutott a játék launch trailere, ami még utoljára megpróbál kedvet csinálni a lopakodós fantasy anyaghoz.
1412357438

Styx - íme, az Assassin's Green II

A szóvicceket tekintve eddig sem kellett félteni a Cyanide csapatát, a zöld orgyilkosos tréfát a Styx: Master of Shadows legújabb előzetesében is elsütik. A játék tökéletes egyvelege a lopakodásnak, a felfedezésnek és a harcnak.
1410519606

Styx: Master of Shadows - a klónok támadása

Rusnya goblinunk képes klónozni magát a Styx: Master of Shadowsban, így egyszerre több ellenfelet ölhet meg, de akkor is működik a dolog, ha a figyelemelterelés a cél. A fícsört egy új előzetesben mutatta meg a Cyanide.
1409842800

Styx - munkában az árnyékok mestere

Új gameplay trailersorozatot indított a Cyanide Studios, amiben a Styx: Master of Shadows játékmenetét fogja bemutatni a megjelenésig hátralévő időben. Az első rész kapásból egy borzasztó szóviccel indít.
1405756839

Styx: Master of Shadows - nyári trailer

Tudtad, hogy a játékvilág következő nagy orgyilkosa alig egy méter magas? Ő Styx, a kétszáz éves goblin, aki a lopakodás mestere, amire szüksége is van, elvégre Akenash tornya tele van emberekkel és tündékkel.