Rust PC, PS4, XBOXONE

Újabb túlélő játék érkezett, ezúttal a Garry's Mod alkotóitól.
1523201400

Megérkezett a Rust első irányítható járműve

És egy négyszemélyes csónak lett. Mivel a járművet nem lehet nyersanyagokból megépíteni, csak készen felkutatni, így sok munkája lesz vele a játékosnak, ha használni szeretné, vagy esetleg csak megőrizné.
1516708800

Kilép az Early Accessből a Rust

Több mint négy év telt el azóta, hogy a Rust felbukkant a Steam Early Access-szekciójában, és a fejlesztők a minap bejelentették, hogy készen állnak a hivatalos rajtra. Ez azonban nem azt jelenti, hogy elkészült a játék.
1470834000

A túlélőknek szól az új Humble Bundle

A Humble-csapat ezúttal egy túlélőcsomaggal készült a játékosoknak, méghozzá szó szerint: a mellékelt játékokban a túlélés kapja a főszerepet, az a dolgunk, hogy minél tovább húzzuk és minden körülmények között helyt tudjunk állni.
1435071616

Napi WTF: Péniszméret a Steam-fiókod alapján

Pontosan ilyen funkció alapján számolja ki a karaktered péniszméretét a Rust című túlélőjáték. Sajnos kézileg nem tudod befolyásolni az "eredményt", mert az teljesen véletlenszerű. Ha túl kicsi, ez van.
1413466200

Íme, a Games Industry Awards 2014 döntősei

Az Egyesült Királyság játékiparát képviselő TIGA kereskedelmi szövetség és az Edge évente megrendezett díjátadójának döntősei már készen állnak a megmérettetésre, melynek kimeneteléről most mi is szavazhatunk.
1392130800

Hivatalos: imádjuk a túlélő játékokat

Mármint ha eddig nem lett volna világos, minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző túlélő játékok; most éppen a Rust készítői jelentették be, hogy egymillió eladott példánynál tartanak.