Transformers: Rise of the Dark Spark 3DS, PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

Új résszel jelentkezik a Transformers-sorozat.
1400490000

Traileren a Transformers: Rise of the Dark Spark

Bő egy hónap múlva landol a boltok polcain a következő Transformers-játék, amely nem kisebb feladatot vállalt magára, minthogy egyesíti a Transformers-filmek és a Cybertron-játékok univerzumát.
1399280411

Transformers: Rise of the Dark Spark dátum

A Cybertron-játékok és a Michael Bay-film közt tátongó űrt hivatott betölteni a Transformers: Rise of the Dark Spark, amelyet az Edge of Reality fejleszt szinte minden létező platformra. Június végén jönnek a robotok.
1392710456

Az első képek az új Transformers-játékról

A bejelentés után mára is jutott némi látnivaló a Transformers: Rise of the Dark Sparkról. Mint ismert, a játék egyesíti majd a Michael Bay-filmek és a korábbi játékok sztoriját, s nem is néz ki rosszul!
1392625080

Hivatalos a Transformers: Rise of the Dark Spark

A New York-i Toy Fair kiállításon hivatalosan is bejelentették a Transformers: Rise of the Dark Sparkot. Ha minden igaz, a játék hivatott összekötni a Cybertron-címek és a Michael Bay-filmek történetét.
1392404400

Mi az a Transformers: Rise of the Dark Spark?

Az Amazonon spottolták a Transformers: Rise of the Dark Spark című valamit, ami a leírás szerint ugyan egy videojáték, csak ugye az Activision még nem jelentett be semmi ilyesmit hivatalosan.