EVE: Valkyrie PC, PS4

Űrhajós dogfight Oculus Riftre és a Sony VR-headsetjére.

EVE: Valkyrie - e hónapban élesedik az alfa

Ha már előrendelted az Oculus Riftet, és rendelkezel a DK2-es modellel, már január közepén nyomulhatsz az EVE: Valkyrie alfaverziójával. Csupán egy gyors regisztrációra van szükséged.

Oculus Rift - az előrendelőknek EVE: Valkyrie jár

A CCP és az Oculus partnerségének köszönhetően az előrendelők ingyen megkapják majd a VR-szemüveg mellé az űrharcokra koncentráló EVE: Valkyrie-t. Ennek örömére új trailert kaptunk a játékról.

E3 2015: A harmadik galériafrissítés

Az E3 utolsó napján sem csalódik az, aki screenshotra vágyik. A mai gyűjtésbe a Caffeine, a Sniper: Ghost Warrior 3, a Godzilla, az XCOM 2, a Fable Legends és a Tony Hawk 5 került bele. S ez még csak a kezdet!

E3 2015: EVE: Valkyrie - űrcsata belső nézetből

Az EVE: Valkyrie már előkerült hajnalban a PC Gaming Shown is, ám a CCP Games most egy vadiúj gameplay videót tett közzé a VR-szemüvegekre kihegyezett játékáról. Űrcsata még soha nem volt ennyire látványos.

E3 2015: PC Gaming Show – LIVEBLOG

Sokat kellett várni rá, de az idei E3-on már egy PC-központú konferenciának is örülhetünk, több neves játékfejlesztő és kiadó támogatásával. Az eseményről élőben blogolunk majd, így semmiről sem maradsz le.

E3 2015: Sony-konferencia - LIVEBLOG

Lefekvés előtt egy kiadós PlayStation-konferenciával, illetve annak liveblogolásával búcsúzunk tőletek, méghozzá a szokásos menetrend szerint. Itt kommentálunk és fordítunk, a streamet pedig a másik hírünkben találjátok.

Ez az EVE: Valkyrie videó le fog nyűgözni

Jelenleg is tart a CCP házirendezvénye, az EVE Fanfest 2015 Reykjavíkben. Ennek örömére a fejlesztők kiadtak egy lenyűgöző trailert az EVE: Valkyrie-ről, amit elsősorban a VR-szemüvegekre készítenek.

E3 2014: A harmadik videócsokor

Az utolsó gyűjteményünkben olyan címek szerepelnek, mint a Dying Light, a Hitman: Sniper, a Zombies Monsters Robots, az Arena of Fate, a Stronghold Crusader új része vagy épp a Murasaki Baby.

Ilyen lesz az EVE-univerzum jövője

A múlt héten lezajlott EVE FanFestről még egy látványos előzetessel szolgálhatunk, melyben a CCP munkatársai látványos gameplay és CGI-jelenetekkel tarkított képsorokat vetítettek le az EVE-univerzum jövőjéről.

EVE: Valkyrie - képek és gameplay

A CCP Games egy sor látnivalóval szolgált az EVE: Valkyrie-ről. Az űrshootert kimondottan Oculus Riftre és a Project Morpheusra szánják, a grafikáért pedig az Unreal Engine 4 felel majd. Ott leszünk a csaták sűrűjében.