EVE: Valkyrie PC, PS4

Űrhajós dogfight Oculus Riftre és a Sony VR-headsetjére.

A Sumo Digitalnál az EVE: Valkyrie fejlesztői

A brit Sumo Digital felvásárolta a CCP Games newcastle-i stúdióját, így az EVE: Valkyrie készítői már a Crackdown 3-ba és a Dead Island 2-be dolgozhatnak be. Összesen 34 embert érint az akvizíció.

Nem fejleszt több VR-játékot a CCP Games

Még a VR hajnalán is ott volt az izlandi CCP Games, és ők bizony láttak fantáziát a technológiában - egészen mostanáig. Az EVE: Valkyrie fejlesztője bejelentette, hogy lemondanak VR-terveikről és helyette PC-s és mobilos címeket készítenek.

VR nélkül is játszható lesz az EVE: Valkyrie

Hamarosan egy ingyenes kiegészítő érkezik az űrhajós játékhoz, amely az új tartalmakon kívül alapvető változásokat hoz magával. Többek között a VR-exkluzivitásnak is vége lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten új platformot avatunk, csütörtökön debütál ugyanis a Sony VR-szemüvege, a PlayStation VR. Szerencsére amúgy is sűrű hétnek nézünk elébe, folytatódik a Gears of War, és PS4-en is tiszteletét teszi a Rise of the Tomb Raider.

EVE: Valkyrie - Te már készen állsz?

A PlayStation VR premierjével egyszerre köszön be az EVE Online űrcsatákra kihegyezett mellékága, az EVE: Valkyrie. A közelgő debüt alkalmából pedig be is futott az utolsó előzetes.

E3 2016: EVE: Valkyrie - Maverick, Te vagy az?

Hiába tolható már az Oculus Rift egyik legjobb nyitócímeként az EVE Online űrcsatákra kihegyezett mellékága, az EVE: Valkyrie, a CCP úgy gondolta, jobb, ha egy E3-as ízelítővel a köztudatban tartja a játékot.

Néhány szó az EVE: Online jövőjéről

Jelenleg is zajlik Reykjavíkben az EVE Fanfest, a népszerű sci-fi univerzum éves bulija, ahol megtudtunk pár érdekességet a frencsájz jövőjéről. A jövő héten kibővül az MMO, látványos filmes trailert mutatunk róla.

EVE: Valkyrie - indulhat az űrharc

Megkaptad a saját VR-szemüvegedet? Akkor hajrá, elvégre az EVE: Valkyrie is megvásárolható, amely a fejlesztők szerint a "legjobb kompetitív multis játék" a VR-platformra. Oké, talán egy kicsit elfogultak, de az anyag ettől még ütős.

GDC 2016: Az Oculus Rift nyitójátékainak listája

Harminc játékkal startol el március 28-án az Oculus Rift. Ezek közé tartozik a Project CARS, az Adr1ft, az Elite Dangerous, az EVE: Valkyrie és a Defense Grid 2 is. A felhasználók egy közösségi hubnak, az Oculus Home-nak is örülhetnek.

Eseménydús traileren az EVE: Valkyrie

Javában zajlik az Oculus Rift-előrendelőknek ingyen adott EVE: Valkyrie alfatesztje, ha azonban eddig nem tudtad kipróbálni a játékot, a CCP gondoskodott róla, hogy az új trailer jóvoltából kedvet kapj hozzá.