Mordheim: City of the Damned PC

A Games Workshop klasszikus alkotásának adaptációja, amely egy körökre osztott taktikai játék lesz.
1476732660

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódjon hát az október, a kiadó és fejlesztőcégek ezt a hetet sem aprózták el. Végre boltokba kerül az első világháborús Battlefield, és a stratégák is finom csemegének néznek elébe, jön a Civilization VI.
1448013639

Megjelent a Mordheim: City of the Damned

Már megvásárolható a Steamen a Rogue Factor körökre osztott stratégiája, amely a népszerű Warhammer-táblajáték alapján készült. Vajon sikerül átvenned a város feletti irányítást? Itt a launch trailer.
1447349419

Mordheim: City of the Damned - videón a kampány

A Rogue Factor lassan révbe ér a körökre osztott Mordheim: City of the Damned fejlesztésével. A címben szereplő város feletti uralomért harcolunk a csapatunkkal, és most belenézhetünk a kampányba.
1444478428

Ezt tudja majd a Mordheim: City of the Damned

Már jó ideje nem került szóba a Mordheim: City of the Damned, a Warhammer világában játszódó körökre osztott alkotás, pedig a Rogue Factor serényen dolgozik rajta. Most az anyag főbb funkcióit vesszük sorra.
1416380451

Gameplay traileren a Mordheim

A Games Workshop kultikus társasjátéka alapján készülő Mordheim: City of the Damnedről befutott az első ingame mozgókép. A címben szereplő város véres csatározások színhelyévé vált, ahol négy frakció küzd a dicsőségért.
1415374362

Mordheim - közeleg az early access verzió

Még ebben a hónapban rávethetjük magunkat a Mordheim: City of the Damned korai verziójára a Steamen. A klasszikus társasjáték alapján készülő alkotás egy vérbeli körökre osztott taktikai RPG lesz.
1406361914

A heti galériafrissítés

Az elmúlt napok a San Diego-i Comic-Contól voltak hangosak, ezáltal a sikervárományos videojátékok sem maradtak új képlopatok nélkül. A mostani adagban találhattok The Last of Ust, Farming Simulator 15-öt és Halót is.
1395910821

Érkezik a Mordheim: City of the Damned

A Games Workshop klasszikus Mordheim táblajátékának adaptációja készül a Focus Home Interactive-nál, amely egy körökre osztott taktikai alkotás lesz némi RPG-elemmel. Gyors tempójú, véres harcok várnak csapatunkra.