Fatal Frame: Maiden of Black Water WIIU

Wii U-n folytatódik a Fatal Frame.
1434527040

E3 2015: Trailert kapott az új Fatal Frame

Habár a Nintendo tegnapi műsorát családbarátra szabták, és így a Devil's Third mellett az új Fatal Frame is hiányzott a felhozatalából, a cég utóbb kárpótolt bennünket egy új trailerrel.
1427990459

Hivatalos: nyugatra jön a Wii U-s Fatal Frame

A Nintendo bejelentette, hogy Japánon kívül is megjelenik a Fatal Frame: Oracle of the Sodden Raven, amely tavaly szeptemberben landolt a szigetországban. Emellett más Nintendo-féle bejelentéseket is tartogatunk.
1412002834

Így kezdődik a Wii U-s Fatal Frame

Japánban már a múlt hét óta kapható a Fatal Frame: The Black Haired Shrine Maiden, ám még mindig nincs szó az európai premierről. Sebaj, a felkelő nap országának nyelvén kommunikáló verzió nyitányába most belenézhetünk.
1411135244

Fatal Frame - szellemek, lányok és ghoulok

A Wii U-ra érkező Fatal Frame-ben minden benne van, amire egy horrorrajongó férfinak szüksége lehet: kísértetek, csábos japán lányok és hátborzongató hangulat. Ha te is lázba jössz, a TGS-re időzített előzetest látnod kell.
1410354059

Fatal Frame - a szellemeket lefényképezik, ugye?

Ha valamiért irigyelni lehet a japán Wii U-tulajokat, akkor a Fatal Frame (Project Zero) ötödik része miatt mindenképp. Egy ötperces hideglelős videó érkezett a horrorjátékról, amely okosan használja ki a masina adottságait.
1405598437

Az első látnivalók a Wii U-s Fatal Frame-ről

A Koei Tecmo egy livestream keretében mutatta be a Wii U-ra készülő Fatal Frame első kedvcsinálóit. Hab a tortán, hogy az élőszereplős filmadaptáció is megkapta a maga előzetesét. A rajongók dörzsölhetik a kezüket.
1398168000

Wii U-n folytatódik a Fatal Frame

Ha minden igaz, a Bayonetta után egy másik fajsúlyos címet is bezsebelt magának a Nintendo: a Famitsu szerint a különböző adaptációk mellett Wii U-exkluzív folytatást kaphat a Fatal Frame-sorozat.