BattleCry PC

Úton a Bethesda első free-to-play játéka!

Leállhat a Battlecry fejlesztése

A Bethesda maga ismerte el, hogy gondok vannak a projekttel. Nagyon úgy néz ki, hogy most azt mérlegelik, mit tudnak tenni azért, hogy megmentsék, ami azért nem túl biztató előjel.

E3 2015: Battlecry trailer, jelentkezz a bétára

A Bethesda konferenciáján a főszerepet nem a Battlecry kapta, egy rövid kis ízelítővel azért így is jelentkezett a kiadó free-to-play lövöldéje. A mai naptól pedig lehet jelentkezni a játék bétájára.

E3 2015: Idén a Bethesda is konferenciázik

Tessék jól megjegyezni: idén a Bethesda Softworks is tart E3-as sajtókonferenciát, sőt ez lesz neki az első ilyen, így joggal bízunk abban, hogy nagy durranásra készül a kiadó-fejlesztőcég.

BattleCry - mint egy középkori Team Fortress 2

Nehéz műfajilag besorolni a Bethesda free-to-play multiplayer akciójátékát: nem teljesen MOBA, nem is FPS, de még a szerepjátékok közé sem lehet beskatulyázni. A BattleCry olyan, mint egy középkori Team Fortress.

E3 2014: BattleCry - az első gameplay jelenetek

A Bethesda eddig csak néhány screenshotot és egy menő CG-előzetest mutatott az első free-to-play játékáról, a gameplayre egészen az E3-ig kellett várni. Íme, megérkezett: öt percig mozog a BattleCry.

BattleCry - a Bethesda első free-to-play játéka

A Bethesda is ellőtt egy bejelentést az E3 előtt, bemutatkozott a BattleCry, ami a kiadó első free-to-play játéka lesz. A körítése első világháborús, de a BattleCry világában puskapor nélkül harcolnak a felek...