Woolfe: The Red Hood Diaries PC, PS4, XBOXONE

A Piroska és a Farkas legújabb feldolgozása egy véres platformjáték steampunk környezetben.
1445511600

Gazdára talált a Woolfe

Miután a Woolfe fejlesztői tönkrementek, a Sniper Elite- és az Aliens vs. Predator-sorozatokat is jegyző Rebellion vette át a címet. Az elmaradt Kickstarter-jutalmakat kiosztják, de az új fejlesztésekről még nem tudtak beszélni.
1439290858

Bezárt a Woolfe: The Red Hood Diaries fejlesztője

A Woolfe: The Red Hood Diaries mögött álló GriN Multimedia csődöt jelentett és lehúzta a rolót. A csapat túl nagy fába vágta a fejszéjét, finanszírozási problémákba botlottak, így a játék második epizódjáról is lemondhatunk.
1429871820

Woolfe: The Red Hood Diaries teszt

A Grimm-mesék sokkal komorabbak voltak, mint amilyennek gyerekkorunkban ismertük őket, és azóta már tucatnyi feldolgozás született belőlük. A GRIN egy szürreális platformjátékként képzelte el a Piroska és a farkast.
1426680054

Megjelent a Woolfe: The Red Hood Diaries

Nem először dolgozzák fel a Piroska és a farkast, ezúttal a GRIN Studios vette a bátorságot arra, hogy egy 2,5D-s platformjátékot rittyentsen a kifordított tündérmeséből. Főhősnőnk baltával indul hosszú vándorútra.
1422457241

Elérhető a Woolfe early access verziója

Miután a Woolfe: The Red Hood Diaries Kickstarter-kampánya sikerrel zárult, a GRIN Studios lassan révbe ér a Woolfe: The Red Hood Diaries fejlesztésével. A horrorisztikus platformjáték korai hozzáférésű verziója már elérhető.
1407344450

Kickstarteren a Woolfe: The Red Hood Diaries

Az idei E3-on mutatkozott be a belga GRIN oldalnézetes 2,5D-s platformjátéka, amely a Piroska és a Farkas című tündérmesét dolgozza fel véres és elborult tálalásban. Habár a fejlesztés jól halad, a közösség pénze mindig jól jön.
1404540023

A heti galériafrissítés

Ezen a hétvégén lecsekkolhattok néhány panorámaképet a Destiny bolygóiról, három új hátborzongató screenshottal bővült az Alien: Isolation felhozatala, és a héten leleplezett Escape Dead Island is megmutatja magát.
1402848011

E3 2014: Woolfe - Piroska steampunk kalandja

A belga GriN ezúttal az egyik legismertebb Grimm-mesét, a Piroska és a Farkast dolgozza fel egy véres platformjáték keretében. Piros ruhás hősnőnk baltát hord magánál, és előszeretettel használja is.