Company of Heroes 2: The Western Front Armies PC

A Company of Heroes 2 önállóan futtatható kiegészítője, mely az alapjáték multiplayer módját hivatott kibővíteni két új frakcióval.
1611241200

Fontos frissítést kapott a Company of Heroes 2

Hét év után érkezett egy nagyobb kaliberű frissítés a Relic második világháborús stratégiájához, aminek hála most már a 64-bites operációs rendszereket is támogatja a játék, valamint élesedett a cross-play funkció is.
1559739600

Társasjátékként tér vissza a Company of Heroes

A Relic legendás világháborús RTS játéka hiába az egyik legnépszerűbb stratégiai alkotás a világon, folytatásra a közeljövőben nem igazán számíthatunk. Viszont más a helyzet a társasjátékok piacán.
1475673300

Company of Heroes-címek az új Humble Bundle-ben

A napokban elrajtolt az új Humble Bundle, melyben ezúttal a tizedik születésnapját ünneplő Company of Heroes kapta a főszerepet. Egy dollárért már miénk lehet az első rész, de a folytatásért sem kell sokat fizetni.
1432911645

Relic-játékok az új Humble Bundle-ben

Ezúttal a stratégiai játékok és a Warhammer-univerzum rajongói örülhetnek, mivel a Relic Entertainment játékai kerültek be az új Humble Bundle-be. Mindössze egy dollárért szerezhető be a Company of Heroes első része és a Dawn of War 2.
1405071308

CoH 2: The Western Front Armies teszt

Visszatérünk a nyugati frontra, ahol ezúttal csak többjátékos módban harcolhatunk. A Western Front Armies két új haderőt, friss pályákat, és átdolgozott játékélményt nyújt. Nincs ok elégedetlenségre. Vagy mégis?