Deathtrap PC

Tower defense és akció-szerepjáték hibrid a budapest NeoCore Gamestől.

Így működnek a csapdák a Deathtrapben

Új videósorozatot indított a magyar Neocore Games az első tower defense játékuk kapcsán. A Deathtrap jellemzőit bemutató széria első darabja a csapdákra hegyeződik ki, amikkel borsot törhetünk az ellenség orra alá.

Traileren a Deathtrap kooperatív módja

Kooperatív móddal bővül a hazai Neocore Games tower defense alkotása, a Deathtrap. Az új játékmódon kívül egyéb újdonságokat is kap a játék Early Access-változata.

Heti hírösszefoglaló - 42. hét

PC-re is jön az Assassin's Creed: Rogue, megjelent a The Evil Within, késik a Project CARS és jön a Google konzolja, a Nexus Player. Ja igen, és készül az egyik legelvetemültebb shooter a játékipar történetében: a Hatred.

Deathtrap - az invázió hamarosan elkezdődik

Október 22-én startol el a Neocore Games tower defense alkotásának early access változata, s ennek örömére egy vadonatúj előzetessel gazdagodtunk. Három térkép, halálos csapdák és megannyi képesség vár hőseinkre.

(Múlt) heti hírösszefoglaló - 35. hét

Sajnos elmaradt tegnap a hetente esedékes hírösszefoglalónk, azonban most megkésve, de törve nem, itt van, hogy ezúttal is tudósítson az elmúlt hét nap fontosabb eseményeiről.

Deathtrap - a Neocore első tower defense játéka

A magyar Neocore Games végre lerántotta a leplet a következő játékáról, a Deathtrapről, amely az előzetes várakozásokkal ellentétben mégsem MOBA lesz, hanem egy tower defense és akció-RPG keverék.

Heti hírösszefoglaló - 32. hét

Hamarosan szeptember lesz, így érkeznek a második félév combosabb címei, emellett pedig már csak pár nap van hátra az idei Gamescomig, így végre kicsit felélénkült a játékipar a hosszú nyári uborkaszezon után.

GC 2014: Deathtrap - íme, a Neocore új játéka

Az már biztos, hogy a magyar Neocore Games nem csupán a The Incredible Adventures of Van Helsing III-at hegeszti, hanem egy teljesen új játékot is Deathtrap címmel, amely a jövő heti Gamescomon mutatkozik be.