Heti hírösszefoglaló - 42. hét

  • Írta: Arell
  • 2014. október 19.
  • Hír
Link másolása
PC-re is jön az Assassin's Creed: Rogue, megjelent a The Evil Within, késik a Project CARS és jön a Google konzolja, a Nexus Player. Ja igen, és készül az egyik legelvetemültebb shooter a játékipar történetében: a Hatred.

Történt egy s más a héten, a legnagyobb felháborodást keltő hír mégis kétséget kizáróan a Hatred névre keresztelt tömeggyilkos-szimulátor volt, mely mintha azzal a kifejezett céllal készült volna, hogy támadási felületet mutasson a videojátékbeli erőszak elleni kereszteshadjárat harcosainak. A játék, melyben egyetlen feladatunk, hogy válogatott módszerekkel, indíték nélkül öljük az utcán a civileket, talán csak véletlenül sikerült ennyire kifogásolhatónak, az mindenesetre biztos, hogy a botránynak van némi reklámértéke.

Játékmegjelenések


Új bejelentések, DLC-k


Előzetesek, gépigények és trailerek


Akciók, ingyen játékok, leárazások


Csúszások, törlések, kiadási dátumok


Érdekességek és pletykák


Hardware, mobil és technológia

6.
6.
Ehrmahgehrden
#5: Mert ott szokták az ilyen játékokat 24/7 körbeajvékolni a médiában, ami kb. színtiszta reklám, nem pedig elrettentő erő.
Arról nem is beszélve, hogy a sok potenciális iskolai lövöldöző 12 éves COD-os anyakúró lurkók (=elsődleges célközönség) száma Amerikanisztánban a legnagyobb.
5.
5.
SLi
#3: ugyan miért lenne siker?
4.
4.
Pizza74
Ó, itt is Hatred-ről beszélünk? Akkor bedobom azt ami igazából érdekel vele kapcsolatban. Hogy tervezik kiadni? Steam, GoG biztos, hogy nem engedi be, a kozolokról alapból le is mondtak. Mobilváltozat se működne, ahhoz meg ugyanúgy a Play és az App Store(?) jóváhagyása kéne. Egyenlőre csak egy saját weboldalas megoldás jutna eszembe. Játékiparban nem igazán tudok olyan kiadóról, aki fel mer karolni egy olyan alkotást, ami már a bejelentésnél tömeghisztériát okozott. Még ha önerőből valahogy megoldják, kétlem, hogy ezt a koncepciót nagyon átgondolták volna.
Ezenkívül rohadtul érdekelt volna, mi van, ha ez az egész crowd-funding lett volna. :D Annyi érdekes kérdést vet fel, de nem, nekünk szüklátókörű, hiper érzékeny birkáknak kell lennünk.
3.
3.
Effecta
Lehet fröcskölni a Hatredet, Amerikában úgy is mocsok nagy sikere lesz.
2.
2.
vwxyz
Nagyon remélem, hogy a Hatred jönni fog mobilra is, mert ott látom a legtöbb értelmét egy ilyen felülnézetes "mókázásnak".
1.
1.
Ecneb
Kíváncsian várom, hogy miket fognak megint a hozzászólók túlreagálni Hatred-el kapcsolatban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...