Super Meat Boy Forever MAC, Mobil, PC

Az A Voyeur for September valójában az új Super Meat Boy címe volt anagrammaként.
1708189200

Mégsem adja ingyen az Epic a Fallout trilógiát

Mindenféle jel vagy magyarázat nélkül megváltozott a jövő heti ingyenes játék kínálat az Epic Games Store-ban. Három Fallout játék helyett a Super Meat Boy Forevert lehet majd behúzni.
1636642800

Mark Hamill-lel tartotta első műsorát a Thunderful

A Thunderful Group viszonylag friss szereplő az indie kiadók palettáján, de már így is számos, független fejlesztésű cím mögé állt be. Az első Thunderful World műsorban megismerhetjük, milyen játékokkal készülnek jövőre.
1618207200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Április derekára ismét csak kifogytunk a nagy premierekből, de búsulnunk azért nem kell. Ez a hét a kisebb, független fejlesztésű játékoké és a felújított klasszikusoké lesz - lássuk hát a listát!
1618056000

Új platformokra látogat a Super Meat Boy Forever

Noha eddig sem volt titok, hogy a Super Meat Boy Forever idővel további platformokon is tiszteletét teszi, most végre napra pontos megjelenési dátumot kapott a PS4-es és az Xbox One-os kiadás.
1608534000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Karácsony ide vagy oda, a kiadók és fejlesztők elpotyogtatnak még néhány újdonságot nekünk a napokban. Az első számú attrakciót Super Meat Boy visszatérése jelenti majd.
1608058800

Ez történt a Nintendo Indie World Showcase adásán

Nem panaszkodhatnak a független fejlesztésű játékok szerelmesei. Lepörgött a Nintendo Indie World Showcase műsora, ahol rengeteg frissen megjelenő vagy éppen úton lévő kisebb címet jelentettek be a Switchre.
1607681280

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!
1603364400

Super Meat Boy Forever - vadonatúj látnivalók

Tíz éves lett a Super Meat Boy, és ennek örömére a fejlesztők egy háromórás live stream keretében bőven mutattak látnivalót a remélhetőleg nem újabb tíz év múlva érkező folytatásból, a Super Meat Boy Foreverből.
1554451234

Super Meat Boy Forever - mégsem most áprilisban

Közel öt év után végre úgy tűnt, most áprilisban tényleg bemutatkozhat a 2017-ben újra bejelentett és kicsit átgondolt Super Meat Boy Forever. A csapat aztán közzétett egy közleményt a Twitteren, amiben megerősítik, nem tudják tartani a dátumot.
1544436000

Áprilisig kell várnunk a Super Meat Boy Foreverre

Több mint négy éve várunk rá, de most úgy fest, hónapokon belül megkapjuk a Super Meat Boy folytatását. A fejlesztők a hétvége folyamán egy friss trailer társaságában jelentették be, hogy áprilisban érkezik a játék.