Outlast 2 PC, PS4, XBOXONE

Elkészült az Outlast című túlélőhorror folytatása.

Íme, az Xbox Game Pass második áprilisi bővítése

Az Xbox Game Pass előfizetői április végén is számíthatnak új játékokra: egy kőkemény akció-kalandjáték, a PlayStation 5 egyik nyitócíme és egy adócsalást elkövető tarlórépa is a terítéken van.

Ezt tartogatja az Xbox Game Pass májusban

Májusban sem kell az unalomtól félniük az Xbox Game Pass előfizetőinek. Akár focicsukát, akár cowboykalapot húznánk, vágyjunk a havas hegycsúcsokra vagy az arizonai sivatagba, a hónapban megtalálhatjuk a számításainkat.

Új Outlastet teasel a Red Barrels?

Nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan leleplezik az Outlast következő részét, a Red Barrels által közzétett teaser kép legalábbis erre enged következtetni. A kérdés már csak az, hogy mikor ejtik meg a bejelentést?

Bemutatkoztak a PlayStation Plus játékai is

A Sony sem váratta meg a rajongóit, nem sokkal a Microsoft után ők is bejelentették, hogy milyen játékokat adnak novemberben az előfizetéses szolgáltatásuk mellé. Bárhonnan is nézzük, izzasztó hónapunk lesz!

Elindult a halloweeni vásár a Steamen és a GOG-on

A következő napokban feltűnően sok töklámpás keresztezi az utunkat, vámpírok, zombik és kísértetek törnek az életünkre. A két legnépszerűbb PC-s digitális áruház is akciózik, így most olcsón juthatunk remek horrorjátékokhoz.

15 millió eladott példánynál jár az Outlast-sorozat

A GamesIndustry.biz nemrég interjút készített a Red Barrels vezetőjével, Philippe Morinnal, aki büszkén jelentette be, hogy az Outlast-sorozat mostanra elérte a 15 milliós összeladást. Ezúton is gratulálunk hozzá!

Könnyű móddal frissült az Outlast 2

A tavalyi év egyik legdurvább horrorjátékaként vonult köztudatba az Outlast 2, melynek nehézségéről sokan ódákat zengtek. A Studio Red Barrels most előállt egy sztorimóddal, amely lényegesen könnyebb, de azért még padlót foghatunk benne.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Extrém sűrű volt az idei március, és még mindig nem értünk a végére: holnap landol a boltokban a Far Cry ötödik felvonása, ahol montanai Hope megyébe látogatunk, hogy kifüstöljük az Eden's Gate szektát.

Kihirdették a Steam Awards 2017 jelöltjeit

A Valve idén is megtartja a Steam Awardsot, aminek nyerteseit maguk a játékosok szavazhatják meg, méghozzá egészen elborult kategóriákban. A mostani jelöltek listáját odabent találjátok meg.

Switch-re költözik az Outlast-sorozat

Meglepően bőbeszédű Facebook-bejegyzésben jelentette be a Red Barrels, hogy biztosan folytatást kap az Outlast, az első két rész jön Nintendo Switch-re, továbbá egy, a játék univerzumában készülő másik projekten is dolgoznak már.