Sniper: Ghost Warrior 3 PC, PS4, XBOXONE

A Sniper-sorozat harmadik része Grúziába kalauzol el minket. Szabadon bejárható terület, AAA játékélmény - kell más?

Sniper: Ghost Warrior 3 - multiplayer nélkül debütált

A mai napon hivatalosan is elrajtolt a CI Games Sniper-sorozatának új felvonása, a Sniper: Ghost Warrior 3. A premier viszont nem volt zökkenőmentes, ugyanis mint kiderült, multiplayer mód nélkül került forgalomba a shooter.

Tíz fontos dolog a Sniper: Ghost Warrior 3-ról

Holnap érkezik a Sniper: Ghost Warrior 3, de ha eddig nem tudtad hova tenni a lövöldét, akkor a CI Games jóvoltából itt van egy gyorstalpaló. A videó a játék 10 legfontosabb jellegzetességéről rántja le a leplet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ráfordultunk az április utolsó hetére. Folytatódik az össznépi háborúzás a Warhammer 40.000 univerzumában, Grúziába megyünk mesterlövészkedni, és teszünk egy nem túl biztató túrát a Gyomorban.

Sniper: Ghost Warrior 3 - változatos módszerek

Megérkezett a Sniper: Ghost Warrior 3 legújabb előzetese, amely a szabad játékmenetre hívja fel a figyelmünket. Az ellenséget többféle módszerrel likvidálhatjuk - a mesterlövészkedés csak az egyik!

Sniper: Ghost Warrior 3 - ilyen lesz a Challange mód

A CI Games ígérete szerint a Sniper: Ghost Warrior harmadik része komoly előrelépést jelent majd az elődökhöz képest. A hajtás után megleshető új videó ezekre az újdonságokra helyezi a hangsúlyt.

Sniper: Ghost Warrior 3 - testvéri szeretet

A mesterlövészes játék legújabb előzetese a háttérsztorira koncentrál. Sablonos az egész, de akár még érdekes is lehet a főhős rivalizálása az öccsével, akivel tutira összefutunk a kampányban.

Ismét csúszik a Sniper: Ghost Warrior 3

Második alkalommal kénytelen a CI Games elhalasztani a Sniper: Ghost Warrior 3 megjelenését. Igaz, ezúttal nem hónapokról, hanem csak hetekről van szó. Így április eleje helyett április végén mutatkozik be a shooter.

Sniper: Ghost Warrior 3 - találd meg a saját stílusod!

Új trailer érkezett a Sniper: Ghost Warrior 3-hoz, melyben - a '80-as évek filmtrailereit megidézve - narrátor mutatja be nekünk, milyen sokféle módon harcolhatunk a játékban.

Sniper: Ghost Warrior 3 - elindult a nyílt bétateszt

A PC-sek örülhetnek, elvégre mától három napon át nyúzhatják a Sniper: Ghost Warrior 3 bétáját. A próba teljesen nyitott a Steamen, de előzetes regisztrációhoz kötött, amit ma még megtehetsz. Új trailerrel hangolódunk.

Ghost Warrior 3 - szezonbérlet az előrendelőknek

Az előrendelésnél már csak a szezonbérletet utáljuk jobban, a CI Games azonban új trükkel igyekszik becsalogatni a minket a csapdájába: ha PC-n vagy PS4-en rendeled elő a játékot, ajándékba jár a Season Pass.