Sniper: Ghost Warrior 3 PC, PS4, XBOXONE

A Sniper-sorozat harmadik része Grúziába kalauzol el minket. Szabadon bejárható terület, AAA játékélmény - kell más?

E3 2016: Januárban jön a Sniper: Ghost Warrior 3

A legutóbbi hivatalos információk szerint a Sniper: Ghost Warrior 3 az idei év első felében jelent volna meg, de mint látjátok, ez nem történt meg. A CI Games ma bejelentette, hogy 2017 januárjára csúszik a mesterlövészes cím.

Sniper: Ghost Warrior 3 fejlesztői bemutató

Huszonnégy perces, fejlesztői kommentárral színesített játékmenet-bemutatót kapott a Sniper: Ghost Warrior 3. A friss kedvcsináló részletesen bemutatja a harmadik rész főbb újdonságait, így többek között a nyitott játékteret is.

Sniper: Ghost Warrior 3 - fegyverben Kelet-Európa

A City Interactive egy csokornyi friss screenshotot tett közzé a kelet-európai hadszíntereken játszódó Sniper: Ghost Warrior 3-ról. Ez már nem lineáris epizód lesz, hatalmas nyitott pályákon orvlövészkedhetünk.

E3 2015: A harmadik galériafrissítés

Az E3 utolsó napján sem csalódik az, aki screenshotra vágyik. A mai gyűjtésbe a Caffeine, a Sniper: Ghost Warrior 3, a Godzilla, az XCOM 2, a Fable Legends és a Tony Hawk 5 került bele. S ez még csak a kezdet!

E3 2015: Sniper: Ghost Warrior 3 - az első jelenetek

Az E3 alkalmából a City Interactive is készült valamivel, és bemutatták a Sniper: Ghost Warrior 3 első trailerét. A videóban főleg a fejlesztők beszélnek, de elkaphatunk pár jelenetet a játékmenetből is.

Sniper: Ghost Warrior 3 - nyílt világú lövöldözés

A City Interactive a Sniper: Ghost Warrior hivatalos Facebook-oldalán erősítette meg, hogy a sorozat harmadik része lesz az első, igazán next-gen élményt nyújtó mesterlövészjáték. Szerintetek?

Sniper: Ghost Warrior 3 bejelentés

A lengyel City Interactive bejelentette, hogy folytatódik a Sniper: Ghost Warrior-sorozat, melynek új epizódja valamikor 2016 első felében várható. PC mellett PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik a játék.