Sniper: Ghost Warrior 3 PC, PS4, XBOXONE

A Sniper-sorozat harmadik része Grúziába kalauzol el minket. Szabadon bejárható terület, AAA játékélmény - kell más?

Ghost Warrior 3 - hasznos tanácsok kezdőknek

Ahhoz, hogy tényleg vérprofi mesterlövésszé váljon valaki, nemcsak rengeteget kell gyakorolnia, de nagyon sok dologra kell odafigyelnie. A Sniper: Ghost Warrior 3 legújabb fejlesztői naplója ezekhez ad most tanácsot.

Befutott a Sniper: Ghost Warrior 3 gépigénye is

Szűk két hét múlva elstartol a Sniper: Ghost Warrior 3 bétatesztje. Ha nem akarod felkészületlenül várni a kipróbálható változatot, böngészd át a rendszerkövetelményeket! Nem árt hozzá egy izmosabb proci.

Sniper: Ghost Warrior 3 - februárban kipróbálhatod

Habár a fejlesztők jellemzően a multiplayer mód megmérettetése miatt indítanak bétatesztet, a CI Games a Sniper: Ghost Warrior 3 egyjátékos kampányának esetében vállal be egy próbakört.

Sniper: Ghost Warrior 3 - a vágóhíd bevétele

Friss játékmenet-videó érkezett a City Interactive-féle Sniper: Ghost Warrior 3-ból, melyben egy eddig sosem látott pályát kommentálnak végig a fejlesztők. Megismerkedhetünk az új mozdulatokkal, valamint a drónnal is.

Sniper: Ghost Warrior 3 - megint akcióban

Az Eurogamer csapata abban a szerencsés helyzetben találta magát, hogy futhatott egy tartalmas próbakört a Sniper: Ghost Warrior 3 jelenlegi változatával. A három küldetést bemutató 30 perces ízelítőt odabent találjátok.

Sniper: Ghost Warrior 3 - fél óra lopakodás

A tervezettnél sokkal később, két hónapos csúszással jelenik csak meg a Sniper: Ghost Warrior harmadik része, amiről most egy újabb, esős, éjszakai küldetést tudunk mutatni.

Két hónapot késik a Sniper: Ghost Warrior 3

Mostanában megszaporodtak a késések, és most érkezett egy újabb bejelentés: január vége helyett csak április elején jelenik majd meg a Sniper: Ghost Warrior-sorozat harmadik epizódja.

Itt a Sniper: Ghost Warrior 3 új előzetese

Jelenleg is zajlik a TwichCon nevezetű rendezvény, melynek kapcsán friss és ropogós trailert kaptunk a Sniper: Ghost Warrior 3-ról. Repül a golyó, de nagyon jól tudjuk, hol áll meg. Ha a távoli lövés nem lenne elég, jöhet az akciózás.

GC 2016: Negyed óra a Sniper: Ghost Warrior 3-mal

A kölni rendezvényen zárt ajtók mögött demózták a Sniper: Ghost Warrior 3 kampányát. Ha épp nem a helyszínen vagy, akkor is jól jársz, elvégre a teljes prezentációt megnézheted.

Sniper: Ghost Warrior 3-látnivalók érkeztek

Vadonatúj képekkel és egy látványos, akciódús előzetessel hallatott magáról a CI Games mesterlövészes, lopakodós sorozatának, a Sniper: Ghost Warriornak a következő felvonása.