Zombie Army Trilogy PC, PS4, XBOXONE

Harmadik részéhez érkezett a Sniper Elite mellékága, a Nazi Zombie Army. Egy csomagban jelent meg a trilógia.
1427967000

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április 1-jén egyetlen ökölszabály működik a játékiparban: ne jelents be semmit, mert úgysem fognak hinni neked, inkább rukkolj elő valamilyen marhasággal, hadd nevessen mindenki! Itt gyűjtjük a legjobb poénokat.
1426603140

Zombie Army Trilogy teszt

Ha unod a második világháborús játékokat, és az élőhalottakból is eleged van, a nácik zombik hentelését és a Rebellion-féle Zombie Army Trilogyt egészen biztos nem neked találták ki.
1426001100

Brit toplista: még mindig vezet a Dying Light

Habár a múlt héten nem is érkezett olyan cím, ami megszorongathatta volna a játékot, ettől függetlenül jár a kalaplengetés a Techlandnek: még mindig vezet a Dying Light a brit játékeladási toplistán.
1425659494

Launch traileren a Zombie Army Trilogy

Ma jelent meg a Sniper Elite: Zombie Army Trilogy, mely így meg is kapta az ilyenkor szokásos launch trailert. A csomag tartalmazza az eddigi két epizódot és egy új kampányt is.
1425322380

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár igazán ütős megjelenés ezen a héten nem lesz, azért sok érdekesség kerül majd boltokba, ami megérdemelheti a figyelmeteket: a gördeszkázás és a náci zombik szerelmesei is figyeljenek.
1425054638

Minden, amit a Zombie Army Trilogyról tudni kell

Egy több mint ötperces, minden részletre kiterjedő gameplay előzetes érkezett a Zombie Army Trilogyról. A kedvcsináló a játék főbb jellegzetességeit veszi számba. Ha valami nem tiszta, most már okosabb leszel.
1424509260

Hét ok, hogy a Zombie Army Trilogy mellett dönts

Új előzetest kapott a Zombie Army Trilogy, amelyben a fejlesztők hét okot sorolnak fel a rajongóknak amellett, hogy miért lesz érdemes beszerezniük a sorozat új kiadását is.
1423292421

Megvan a Zombie Army Trilogy dátuma

A Rebellion bejelentette a Zombie Army Trilogy napra pontos megjelenési dátumát. A zombihent tavasz első hetében érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re három kampánnyal, egy új hordamóddal és egy új hőssel.
1420725657

Sniper Elite: Zombie Army Trilogy bejelentés

Formálisan is bemutatkozott a Sniper Elite V2 mellékágának, a Zombie Army-nak az egy ideje már tervezgetett gyűjteményes kiadása, ami a már megjelent első két rész mellett a harmadik felvonást is tartalmazni fogja.