Friday the 13th: The Game PC, PS4, XBOXONE

Jason Voorhees 25 év után visszatért a videojátékokba egy kooperatív és kompetitív multira kihegyezett produktumban.

Nem hanyagolják el a Friday the 13th: The Game-et

Annak ellenére, hogy a Péntek 13 egy újabb feldolgozását jegyző Illfonic stúdió új játékon dolgozik, állítja, ez semmilyen rossz hatással nem lesz a Friday the 13th: The Game-re és a program további csiszolására.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzták a május végét a kiadók, úgyhogy mindenképpen érdemes feltúrni a heti játékmegjelenési listánkat! De komolyan, még a Wii U-ra is érkezik egy játék, a Darksiders régóta várt portját kapják meg a konzol tulajdonosai.

Májusban érkezik a Friday the 13th

Eredetileg 2016-ra vártuk a Péntek 13. játékadaptációját, ám az végül átcsúszott 2017-re. Most már napra pontos dátummal szolgálhatunk: az anyag májusban jön, de a single kampányt csak később élesítik a fejlesztők.

Brutális kivégzések a Friday the 13th új trailerében

A 2017-es PAX East alkalmából a Friday the 13th: The Game is kapott egy új trailert, melyben Jason változatosnál változatosabb módon végzi ki szerencsétlen áldozatait.

Friday the 13th: The Game - Jason nem viccel

Kicsit elkéstünk az új előzetessel, lévén péntek 13. a múlt héten volt, de a rend kedvéért megosztjuk veletek. Ezúttal a kedvenc hokimaszkos gyilkosunk, Jason Voorhees indul ámokfutásra, a rajongók legnagyobb örömére.

Friday the 13th - éld túl az éjszakát!

A Kickstarter-támogatók már javában nyüstölhetik a kezdetben kisebb-nagyobb problémákkal küzdő Friday the 13th multiplayer bétáját. Az IGN First jóvoltából most ebbe leshetünk bele, méghozzá 17 percen keresztül.

Késik a Friday the 13th, de kapunk single playert

Idén legfeljebb a bétateszt erejéig játszhatunk a Friday the 13th játékváltozatával, a végleges verzió csak jövőre jelenik meg. A rossz hír mellé azért jó is jutott: a fejlesztők úgy döntöttek, csak azért is tesznek single playert az anyagba.

Friday the 13th - Jason nem finomkodik

A PAX West apropóján új előzetest kaptunk a Friday the 13th-hez, a videó hárompercnyi csonkolással várja a sorozat rajongóit. Jason nem finomkodik, szeletel és szúr válogatás nélkül.

Single módot is kaphat Friday the 13th: The Game

Ha szereted a slasher filmeket, de a multiplayer nem vonz, még mindig reménykedhetsz. A Gun Media szerint ha jól muzsikál a kasszáknál a Friday the 13th: The Game, akkor később single player móddal bővíthetik a játékot.

E3 2016: Gameplay traileren a Friday the 13th

Végre hosszabban is belenézhetünk a Friday the 13th: The Game-be, hiszen az E3-ra időzített trailerben valódi gameplayt láthatunk. Jason módszeresen legyilkolja a fiatal táborozókat, akiket szintén a játékosok irányítanak.