Friday the 13th: The Game PC, PS4, XBOXONE

Jason Voorhees 25 év után visszatért a videojátékokba egy kooperatív és kompetitív multira kihegyezett produktumban.

Friday the 13th: The Game - ez fájni fog!

A slasher-sorozat rajongói bizonyára örülnek neki, hogy a filmekben szereplő Higgins Haven térképét is tartalmazni fogja a Friday the 13th: The Game. Most két brutális gameplayt is megnézhetnek az erős gyomrú olvasóink.

Először mozog a Friday the 13th: The Game

Tegnap volt péntek 13., így a Gun Media megosztotta velünk a Friday the 13th: The Game első gameplay bemutatóját, amely még a korai alfaverzióból származik. Szóval semmi rendkívüliben ne reménykedjetek.

Friday the 13th: The Game - a Kristály-tó titka

A Péntek 13-filmek ikonikus helyszínén, a Kristály-tavi táborban megannyi ártatlan tinédzser lelte halálát. A hivatalos Friday the 13th: The Game is itt játszódik majd, most egy videóban madártávlatból járhatjuk be Jason otthonát.

Friday the 13th: The Game - már a Kickstarteren

Még az év elején jelentettük, hogy készül a multiplayer mókára kihegyezett Friday the 13th: The Game, ami a mai napon Kickstarterre költözött. Az aszimmetrikus akciózásban akár Jason Voorheest is irányíthatjuk majd.

Készül a multira kihegyezett Péntek 13-játék

Huszonöt év után újra visszatér a megállíthatatlan Jason Voorhees, hiszen hivatalos játékadaptációt kap a Péntek 13. A kompetitív és kooperatív mulltira kihegyezett Friday the 13th-ben igazán véres macska-egér játék veszi kezdetét.