Friday the 13th: The Game PC, PS4, XBOXONE

Jason Voorhees 25 év után visszatért a videojátékokba egy kooperatív és kompetitív multira kihegyezett produktumban.

Friday the 13th - ízelítő az egyjátékos részből

Végre megmutatták nekünk a Friday the 13th: The Game egyjátékos részét, igaz, a mostani gameplay videó csak az oktatópályát vonultatja fel. Ha szeretted a Hitmant, ez is testhez áll majd!

Íme, a PS Store 2017-es letöltési toplistája

A Sony elárulta, hogy mely játékokat töltötték le a legtöbben tavaly a PlayStation Store-ból. Itt is a Call of Duty: WWII győzött, de azért akadt néhány meglepetés: még a Friday the 13th: The Game is felfért a dobogóra.

Friday the 13th: The Game - jönnek a botok

PC-re és PS4-re már ma befut, és hamarosan Xbox One-ra is megérkezik a Friday the 13th: The Game legújabb frissítése, amely egyebek mellett az offline botokat is magával hozza.

Vadiúj játékmódot kap a Friday the 13th

Nem, még mindig nem a single playerről van szó, bármennyire is időszerű lenne. Az IllFonic bejelentette, hogy a rejtélyes című Paranoia játékmód hamarosan egy ingyenes frissítéssel élesedik a Friday the 13th: The Game-ben.

Friday the 13th: The Game - ezt kapjuk a jövőben

Az Illfonic jóvoltából már tudhatjuk előre, hogy milyen frissítések és tartalmak érkeznek a jövőben túlélőhorror-játékukhoz, a Friday the 13th: The Game-hez. Egy sor újdonság vár még ránk!

Friday the 13th: The Game - jön a Jarvis-ház

A Friday the 13th: The Game kiadója, a Gun Media jóvoltából egy új teaser videóban nézhetjük meg, mire kell számítanunk a játék következő frissítésépvel. Az már egészen biztos, hogy érkezik az eső, és új térképet is kapunk.

Friday the 13th: The Game - rengeteg újdonság jön

A minap jelentette be az IllFonic, hogy számos új tartalom kerül túlélő kalandjukba, a Friday the 13th: The Game-be. A stúdió elmondása szerint az új kiegészítők és térképek mellé egy vadonatúj Jason is érkezik.

Friday the 13th: The Game - a csapattag tabu

A nagy népszerűségnek örvendő túlélőhorror, a Friday the 13th: The Game fontos ponthoz érkezett a játszhatóságát illetően, miután sok panasz érkezett azzal kapcsolatban a fejlesztőstúdióhoz, hogy a csapattársak egymást mészárolják.

Friday the 13th: The Game - közel a kétmillió

Ugyan nem volt a Friday the 13th: The Game megjelenése zökkenőmentes, a rajongók mégis imádják a játékot, így a premier óta eltelt két hónap alatt majdnem kétmillió darabot adtak el belőle.

Friday the 13th: The Game teszt

A nyolcvanas évek kultikus slashersorozata most egy ötletes multiplayer címben született újjá. A hokimaszkos gyilkos ezúttal is ártatlan táborozókra vadászik a Kristály-tónál, akik mindent megtesznek azért, hogy túléljék a halálos kalandot.