LEGO Jurassic World - íme, az őslénypark

Link másolása
Hamarosan megérkezik a mozikba a Jurassic World, így a legósított játékátirat megjelenése sincs már messze. Új trailer érkezett, melyben maga az őslénypark kapta a főszerepet.

Már egy hónap sincs a LEGO Jurassic World megjelenéséig, mely szinte napra pontosan együtt érkezik a filmmel. A játékban azonban nem csak a mozis kalandokat élhetjük majd át újra, hanem a Jurassic Park-trilógia eseményeit is végigjátszhatjuk. A nemrég megjelent trailerben egy virtuális utazást tehetünk az őslényparkban. Sajnos a grafikus motor még mindig a régi, de reméljük, a játékélmény kárpótol majd.


A LEGO Jurassic World június 12-én PC mellett szinte az összes jelen- és előző generációs konzolra megjelenik, így megvásárolhatjuk majd 3DS-re, Wii U-ra, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra, PS4-re és PS Vitára is.

11.
11.
Hidalgo
Leginkább az ovisok sípolnak, hogy mennyire gyerekes :) Pár év és mosolyogtok majd magatokon.
8.
8.
Benjago
#5: Képzeld el van aki szereti ezeket a játékokat, például én, meg még sok-sok ember az 5-6 éveseken kívül. Hogy miért? Mert szórakoztató, vicces, jó társaságban játszani, és mindig van egy franchize amire alapul, így sok régi avagy új emléket idéz meg. És mert inkább töltse mindenki ilyen játékokkal az idejét, amiben még egy csöpp kreativitás is megragatt mint mondjuk egy agyatlan shooterrel vagy éppen a Hatreddel.
7.
7.
lafesz
#5: nem kötelező vele játszani te igen f.sz!!
6.
6.
rothman79
#5: igen,a sok 5-6 éves gyerek...................idióta
5.
5.
XuChi
Lego lego lego leeegooooo. Unalom unalom unalom. Az összes lego cím ugyan arról szól. SEMMIRŐL. Ugri bugri gyüjtögetős szarság. És veszik mint a cukrot, a sok idióta.
4.
4.
simi
#3: akarom mondani, túl kemény vagyok hogy bármi is lekössön. az FPS-eken kívül nincsenek értelmes játékok és véletlenszerű dolgokra írok negatív kommenteket, :(hogy megmutassam mekkora arc vok, sz@r :(
3.
3.
simi
ettől a főcímdaltól nekem azért libabőrös lett a kezem, nyilván nem a lego érdeme, de az érdekel mit hoztak össze
2.
2.
Blueberry
Gyalázat :( ha már gamet csinálnak belőle legalább normális vna :( nem ez lego sz@r
1.
1.
PaprikaJancsi
Ezeket a Lego játékokat nyomott áron kéne megjelentetni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...