Assassin's Creed: Unity - Dead Kings PC, PS4, XBOXONE

Az Assassin's Creed: Unity első DLC-je, amit ingyen kaptak meg a játékosok.
1436279431

A Ubisoft nem butítja le többé a grafikát

A francia kiadót az elmúlt években számos kritika érte, mivel a Watch Dogs és az Assassin's Creed: Unity grafikája közel sem volt olyan, mint a megjelenés előtti kedvcsinálókon. A Ubisoft ezen szeretne változtatni.
1431514841

Elengedte az előző generációs konzolokat a Ubisoft

A francia kiadó közzétette a legutóbbi negyedévre és a teljes üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését, melyből az is kiderült többek között, hogy a cég gyakorlatilag elengedi az előző generációs konzolokat.
1430499632

Assassin's Creed - ősztől forog a mozifilm

A kissé hányatott sorsú Assassin's Creed-mozifilm végre megfelelő mederbe lett terelve és azok után, hogy véglegesítették a szereplők névsorát, a forgatás munkálatai is kezdetüket veszik hamarosan.
1426009200

Assassin's Creed-zene az új Trónok harca-trailerben

Nem csak azért érdemes megnézni a Game of Thrones ötödik évadának új előzetesét, mert ez az ötödik évad új előzetese, hanem azért is, mert Assasin's Creed-rajongóként ismerős dallamokat fedezhetsz fel benne.
1424332823

Szakít a társalkalmazással az AC: Unity

Megérkezett az Assassin's Creed: Unity legfrissebb javítása, amely a kötelező bugmentesítés mellett megnyitja azokat az ingame tartalmakat, amiket korábban csak a mobilos társalkalmazással tudtunk feloldani.
1424019634

Marion Cotillard az Assassin's Creed-film fedélzetén

Minden jel szerint az Oscar-díjas színésznő, Marion Cotillard is játszani fog Michael Fassbender mellett az Assassin's Creed-mozifilmben. Ráadásul lapértesülések szerint több film is várható a videojáték alapján.
1423828820

A kritikák ellenére is sikeres a Ubisoft

A francia kiadó legutóbbi pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy az utolsó negyedév eredményei meghaladták a várakozásokat, annak ellenére, hogy a két új Assassin's Creed nem muzsikált valami fényesen a kasszáknál.
1423810841

Megjelent az Assassin's Creed: Egység

Menetrendszerűen megérkezett a legújabb Assassin's Creed-regény a Fumax kiadó jóvoltából. Az Egység a tavaly ősszel megjelent játék, a Unity történetét meséli el Élise szemszögéből, de a Haytham-fanok is örülhetnek.
1422818400

Assassin’s Creed: Unity - Dead Kings teszt

Fizetős anyagnak szánták, végül ingyenesen jelent meg az Assassin’s Creed: Unity kiegészítője, a Dead Kings. Még szerencse, mert így legfeljebb a szabadidőd megy majd kárba miatta.
1421157600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha nem számítjuk a szokásos indie-dömpinget a Steamen, kifejezetten üres hétnek nézünk elébe premierek szempontjából, sőt konkrétan nincs is olyan megjelenés, amit ajánlani tudnánk.