Megjelent az Assassin's Creed: Egység

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Menetrendszerűen megérkezett a legújabb Assassin's Creed-regény a Fumax kiadó jóvoltából. Az Egység a tavaly ősszel megjelent játék, a Unity történetét meséli el Élise szemszögéből, de a Haytham-fanok is örülhetnek.

Noha a Unityből nemigazán derült ki, de a francia forradalom idején zajló események sokkal összetettebbek annál, mint azt elsőre gondolnánk. Szerencsére megérkezett Oliver Bowden legújabb regénye, az Assassin's Creed: Egység, melyben a bájos Élise szemszögéből ismerhetjük meg az eseményeket, de a Haytham-familia is komoly szerepet kap benne.

Íme, a fülszöveg:

„Megvertek és elárultak, megölték az apámat. Bosszút állok - bármi áron”

1789. Párizs varázslatos városában felvirrad a Francia Forradalom hajnala. Az utcakövek vértől vöröslenek, ahogy a nép fellázad az elnyomó arisztokrácia ellen. De a forradalmi igazságszolgáltatásért komoly árat kell fizetnie minden embernek...

Miközben a gazdagok és a szegények közötti választóvonal minden korábbinál szélesebbre nyílik, és egy nemzet önmagát tépi szét, két fiatalember, egy férfi és egy nő, bosszút akar állni mindazért, amit elveszített.

Arno és Élise hamarosan az Orgyilkosok és a Templomosok évszázados küzdelme kellős közepén találja magát - egy olyan világban, amelynek halálos veszedelmei minden képzeletet
felülmúlnak.

A 448 oldalon terpeszkedő könyv 3790 forintot kóstál. A mi példányunk már úton van, hamarosan olvashatjátok a kritikánkat.  

Fumax egyébként újranyomta A marsit is, így akik korábban lemaradtak volna, most már beruházhatnak rá.  

6.
6.
szogyenyi
#4: 3 év múlva vidd végig megint a játékot és lehet megváltozik a véleményed.
4.
4.
Zombiekiller6
Na jó, most már elegem van ebből a Haytham mániából! A legutáltabb karakter számomra a Charles Lee-vel egyetemben!
3.
3.
RangerFox
Majd beszerzem a többi mellé
1.
1.
predator90
Jónak ígérkezik, egy pár oldalas javítást a biztonság kedvéért megvárok:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...