Warhammer: End Times - Vermintide PC, PS4, XBOXONE

Left 4 Dead-stílusú Warhammer-játék négyfős co-opra kihegyezve.
Típus: Akció, co-op, warhammer

Warhammer: End Times - ő lesz az Empire Soldier

A birodalmi katona kasztja is megkapta a saját karakterbemutató videóját a Fatshark jóvoltából. Ő lesz a Warhammer: End Times tankja, kétkezes fegyverével véres rendet vág a skavenek soraiban.

Warhammer: End Times - a Waywatcher színre lép

Folytatódik a Warhammer: End Times – Vermintide karakterbemutató videósorozata. Ezúttal Kerilliannal, a Waywatcherrel ismerkedhetünk meg, aki egy hölgy és íjász, így a támogató szerepkör jutott neki.

Egy hónap múlva jön a Warhammer: End Times

A Fatshark Games bejelentette, hogy a Warhammer: End Times - Vermintide egy hónap múlva jelenik meg PC-re. Emellett egy vadonatúj gameplay trailer is érkezett a véres kooperatív akciójátékról.

Warhammer: End Times - akcióban a Witch Hunter

A Fatshark folytatja a Left 4 Deadre hajazó kooperatív akciójátéka karakterbemutatóit, ezúttal a boszorkányvadász kapja a főszerepet. A fickó karddal, baltával és pisztollyal írtja a skaveneket.

Warhammer: The End Times - részletek a co-opról

Befutott a Warhammer: The End Times - Vermintide második fejlesztői naplója, melyben a Fatshark srácai a kooperatív mód részleteibe avatnak be bennünket. Egy meccsbe bármikor becsatlakozhatunk, és lesznek botok is.

Ilyen a közelharc a Warhammer: The End Timesban

A Fatshark ezúttal a véres közelharcot mutatja be a Warhammer: The End Times – Vermintide legújabb előzetesében. A kooperatív örömökre kihegyezett címben vérszomjas patkányemberektől tisztítjuk meg Ubersreik városát.

E3 2015: Warhammer: End Times kedvcsináló

A Warhammer ikonikus End Time szettje alapján ütős kooperatív játék készül. A Vermintide is megkapta a saját E3-as előzetesét, melyben hőseink egy valaha jobb napokat látott városban csapnak össze a patkányemberekkel.

GDC 2015: Mozog a Warhammer: End Times

A Fatshark Games bemutatta a Warhammer: End Times – Vermintide első trailerét. A négyfős kooperatív módra koncentráló címben a skavenekkel gyűlik meg a bajunk, de a csapatunk nem ismer lehetetlent.

Jesper Kyd szerzi az új Warhammer-játék zenéjét

A hónap elején mutatkozott be a Fatshark legújabb fejlesztése, a Warhammer: The End Times - Vermintide, amelyben Left 4 Dead stílusban kell majd elbánnunk a gonosz skavenekkel. És még zene is lesz benne!

Frissítve: Warhammer: The End Times - Vermintide

Left 4 Dead-stílusú, négyfős kooperatív módra kihegyezett akciójáték készül a népszerű táblajáték alapján. Az első infókat egy lengyel magazin szellőztette meg, és orkok helyett vérszomjas patkányemberekkel csapunk össze.