Warhammer: End Times - Vermintide PC, PS4, XBOXONE

Left 4 Dead-stílusú Warhammer-játék négyfős co-opra kihegyezve.
Típus: Akció, co-op, warhammer

Warhammer: End Times - megérkezett a hordamód

Februárban ugyan lemaradtunk az ingyenes Last Stand DLC-ről, ma viszont már elérhető a hordamódot is tartalmazó csomag. Élesedett egy fizetős kiegészítő is, ami a Schluesselschloss térképpel bővíti a felhozatalt.

Új játékmóddal bővül a Warhammer: End Times

Ráadásul ingyenesen! A már jól ismert hordamódot hozzák el a fejlesztők a játékba, valamint egy új pályát is kapunk majd. Emellett bejelentették az első fizetős DLC-t is, mely azonban nagyon játékos- és pénztárcabarát lesz.

Vermintide - megérkezett a Sigmar’s Blessing DLC

Nem tetszett az alapjáték loot-rendszere? Akkor örülhetsz, hiszen a Warhammer: End Times - Vermintide legújabb ingyenes DLC-je épp ezen a ponton javít a játékon. Sőt, negyven új veterán fegyverrel bővült a felhozatal.

Warhammer: End Times - Vermintide teszt

Kooperatív akciójáték a Warhammer világában – röviden így definiálhatjuk a Fatshark alkotását, ami kétségkívül rengeteg ötletet vett kölcsön a Left 4 Deadből, de most zombik helyett patkányokat hányunk kardélre.

Ingyenes DLC-t kap a Warhammer: End Times

December 3-án érkezik az első ingyenes letölthető csomag a Fatshark kooperatív akciójátékához. A srácok módosítanak egy kicsit a loot-rendszeren, több beleszólást kapunk abba, hogy milyen fegyvert dobjon a játék.

Launch traileren az új Warhammer-játék

Warhammerben gazdag ez a nap, a Total War: Warhammer megjelenési dátuma mellé ugyanis kaptunk egy vadonatúj játékot is, méghozzá a kooperatív módra kihegyezett End Times - Vermintide-ot.

Warhammer: End Times - ő lesz a Bright Wizard

Minden napra jut némi látnivaló a Warhammer: End Times - Vermintide-ból, ami nem is csoda, elvégre a kooperatív mészárszék pár nap múlva a boltokban lesz. Befutott az utolsó karakterbemutató videó a Bright Wizarddal.

Ezt tudja a Warhammer: End Times - Vermintide

A Fatshark most egy komplett előzetest szentel a Warhammer: End Times - Vermintide főbb funkcióinak bemutatására. Szó lesz a kasztokról, a harcrendszerről, a fegyverekről és az ellenségekről is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a hosszú hétvége, lesz idő játékra, és ami még jobb: lesz is mivel játszani! A héten bevehetjük a viktoriánus Londont, irthatjuk a skaveneket és virtuális koncertsorozatot is indíthatunk.

Warhammer: End Times - ő lesz a törpe Ranger

Ha meghalljuk a kósza szót, akkor többnyire a Gyűrűk Ura Aragornja jut eszébe mindnyájunknak. A Warhammer: End Times - Vermintide kószája egy sörétes puskával és pajzzsal felszerelt törpe.