Wolfenstein: The Old Blood PC, PS4, XBOXONE

A tavaly sikert sikerre halmozó Wolfenstein: The New Order egy önállóan is kipróbálható, előzményeket elmesélő kalanddal bővült. Íme, a Wolfenstein: The Old Blood.
1431943200

Brit toplista: még mindig vezet a Project CARS

Még mindig a Project CARS vezeti a brit toplistát, a Slightly Mad Studios autóversenyét még a Wolfenstein: The Old Blood dobozos változata sem tudta megszorongatni. Ezzel újabb rekordot hozott a cím.
1431354480

Wolfenstein: The Old Blood teszt

Már csak a hardcore PC-s címek kapnak kiegészítőt, mivel a legtöbb kiadó átállt a DLC-gyártásra. A Bethesda azonban úgy döntött, a tavalyi Wolfenstein megérdemli, hogy különálló expanzióban meséljék el az előzményét.
1431075600

Vicces easter eggek az új Wolfensteinben

Ha emlékeztek, a Wolfenstein: The New Orderben több jópofa easter egget is elrejtettek a fejlesztők, és úgy tűnik, a The Old Blood készítésekor sem hagytak fel ezzel a jó szokásukkal. Mutatunk rá három példát.
1430845209

Utolsó trailert kapott a Wolfenstein: The Old Blood

A mai naptól végre megvásárolható a Wolfenstein: The New Order önállóan is futtatható kiegészítője, a The Old Blood. A premier alkalmából befutott a játék utolsó kedvcsinálója is, ami a sztorira és az újdonságokra koncentrál.
1430820022

Fejlesztői naplón a Wolfenstein: The Old Blood

Ma jelenik meg az önállóan futtatható Wolfenstein: The Old Blood, amiben újra a negyvenes években irthatjuk az okkult németeket. A MachineGames illetékesei most bemutatják nekünk az új fegyvereket és eszközöket.
1430737200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Végre itt a május, mi pedig szállítjuk a hónap első játékmegjelenési listáját. A következő hetekben aligha érheti panasz a felhozatalt, már most is több nagyobb cím kerül a boltokba.
1430722817

Egy órán át mozog a Wolfenstein: The Old Blood

A bejelentés óta már rengeteg játékmenet-videó érkezett a tavalyi Wolfenstein külön is futtatható kiegészítőjéből. Ezúttal egy több mint ötvenperces videó látott napvilágot, vessétek rá magatokat!
1430373639

Befutott a Wolfenstein: The Old Blood gépigénye

A jövő héten érkezik a Wolfenstein önállóan futtatható kiegészítője, a The Old Blood, így nem árt tisztázni, hogy milyen gép kell alá. A MachineGames jóvoltából befutottak a minimális és ajánlott rendszerkövetelmények.
1429167639

Még több részlet a Wolfenstein: The Old Bloodról

A legutóbbi Wolfenstein önállóan futtatható előzménye lesz a Wolfenstein: The Old Blood, és a MachineGames most még több érdekességet árult el a májusban érkező FPS-ről. A hangulat a B-filmeket idézi majd.
1428577245

Wolfenstein: The Old Blood - lesznek náci zombik

Nagyon úgy néz ki, hogy a jövő hónap elejétől kapható Wolfenstein: The New Order kiegészítőben, a Wolfenstein: The Old Bloodban visszatérnek a legutoljára a Return to Castle Wolfensteinben felbukkant náci zombik is.