Life is Strange: Episode 2 - Out of Time PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Life is Strange egy kalandjáték a Remember Me fejlesztőitől, amelynek ez a második epizódja.
Típus:

Folytatódik a Life is Strange?

Mostanában jelent meg a Dontnod Entertainment kalandjátékának, a Life is Strange-nek az utolsó epizódja, azonban már a folytatásról pletykálnak. Természetesen hivatalos bejelentés még nem történt.

Kiosztották az idei Golden Joystick-díjakat

A hétvégén kiosztották az idei Golden Joystick-díjakat, és bár sokáig úgy tűnt, hogy a Bloodborne, a Life is Strange és a Batman: Arkham Knight tarolhat, végül a The Witcher 3 húzta be a legtöbb győzelmet.

Life is Strange - pontos dátumot kapott a Polarized

Az előző hónap végén még nem tűnt biztosnak, hogy október végén mutatkozik be a Life is Strange-et lezáró Polarized, a fejlesztésért felelős Dontnod azonban egy friss Twitter-bejegyzésben megerősítette a premierdátumot.

Life is Strange - jövő hónapban lezárul a kaland

A mai napon ünnepli születésnapját a Life is Strange játékbeli főhőse, Max, így a Dontnod Entertainment ennek tiszteletére ma megerősítette, október végén érkezik az ötödik, befejező rész.

E3 2015: Ez vár ránk a Life is Strange-ben

Még két epizód hátravan a Life is Strange-ből, így aztán a Dontnod az E3-ra is elhozza a Life is Strange-et. Most megtekinthetjük az idő-visszatekerős kalandjáték expós trailerét, amelyből fény derül az előző részek tartalmára.

Jövő héten folytatódik a Life is Strange

Ezúttal az eredeti terveknek megfelelően érkezik a Life is Strange folytatása, a jövő héten vethetjük bele magunkat a Dontnod Entertainment epizodikus kalandjának a harmadik részébe.

Life is Strange: Episode 2 - Out of Time teszt

Max szeretné, ha az átlagos tinédzserek életét élhetné, azonban képessége és titokzatos látomásai komoly súllyal nehezednek a vállára. Hamarosan olyan döntéseket kell meghoznia, amelyekkel Te sem tudnál megbirkózni.

Life is Strange - jövő hónapban jön az új rész

A Dontnod Entertainment a Life is Strange Twitter-oldalán jelentette be, hogy Max és Chloe párosának misztikummal átszőtt drámája májusban folytatódik a harmadik epizóddal, a Chaos Theoryval.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét is tartalmasnak ígérkezik játékmegjelenések terén, és bár még mindig sok a megkésett port és a felújított kiadás, azért vadonatúj, platform-exkluzív címeknek is örülhetünk majd a napokban.

Mozgásban a Life is Strange: Episode 2

Megérkezett a Life is Strange közelgő második részének, az Out of Time-nak az első előzetese, ami amellett, hogy megismétli az első rész főbb történéseit, röviden felvázolja, mire is számíthatunk majd a folytatásban.