Too Human

A Silicon Knights akció elemekkel fűszerezett akciójáték / RPG hibridje, melyet a Microsoft megbízásából Xbox 360 konzolokra készít.

Too Human Demóteszt

Duke Nukem Forever, Prey, Team Fortress 2, SWAT 4 és STALKER. Hogy mi a hasonlóság ezekben a címekben? Mindegyik megjelenése legalább 5, de átlag 8-10 évet késik, vagy késett. A kanadai Silicon Knights csapat által jegyzett Too Human is nyugodt szívvel felvehető a listára, a játék első bemutatója ugyanis az 1999-es E3 kiállításon volt, a premier dátumát pedig egészen mostanáig csak tologatták.

Európai megjelenési dátumot kapott a Too Human

A Microsoft bejelentette, hogy a régóta készülő Too Human európai megjelenése egy héttel az amerikai boltokba kerülés után, augusztus 29-én várható.

E3 2008: A második galériafrissítés

Több, mint hatszáz új képpel frissült galériánk: a felhozatalban szinte kivétel nélkül AAA-s, fajsúlyos címek kaptak helyet - ki ne merészeld hagyni!

E3 2008: Az első videócsokor

Az éjszaka folyamán rengeteg videóval gazdagodtunk, megtekinthető Geras of War 2 gameplay, újabb Halo Wars videó, de van Portal és Banjo Kazooie is.

Kedd esti galériafrissítés

Legújabb összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a FIFA 09, a Gears of War 2, a Midnight Club: Los Angeles, a Pure vagy a Civilization Revolution.

Too Human kedvcsinálók érkeztek

Augusztusban érkezik a Silicon Knights legújabb akció-szerepjátéka, az X360-exkluzív Too Human, melyről most öt vadi új trailert tekinthettek meg.

E3 2008: Megjött a Capcom és a Microsoft line-upja

Közeleg az E3, épp ideje volt elküldeni az első line-upokat! A Capcom és a Microsoft ismert címeik mellett egyaránt visznek ki titkos projekteket is - jön a Dead Rising 2?

Kedd délutáni galériafrissítés

Újabb kövér galériafrissítés következik, számos nagy címmel: köztük az új Silent Hill-lel, Metal Gear Soliddal, Hellboy-jal, Hulkkal és még sok más érdekességgel.

Too Human demo hamarosan az Xbox Live-on

A Silicon Knight főnöke, Denis Dyack elárulta, hogy tervezenek egy demó verziót készíteni készülő , kizárólag Xbox 360-ra megjelenő játékukból, a Too Human-ből.

Too Human - társakkal a csatában

Új látnivalók érkeztek a kizárólag Xbox 360-ra készülő Too Human kapcsán. A képek és a videó remekül ábrázolja, milyen co-op mókára számíthatunk majd a megjelenéskor.