Too Human

A Silicon Knights akció elemekkel fűszerezett akciójáték / RPG hibridje, melyet a Microsoft megbízásából Xbox 360 konzolokra készít.

Jövőre tolták el a Too Human megjelenését?

Szomorúan tudtuk meg a Microsoft-os Shane Kimtől, hogy a Szilikon Lovagok legújabb akció-szerepjátéka nagy valószínűség szerint csak jövőre kerül boltokba.

GDC 2007: Az első adag screenshot

230 friss kép érkezett ma este. Van itt Battlefield, Bioshock, Crysis, Ghost Recon, Mass Effect, PGR4, Skate, STALKER, Star Wars, Transformers, meg minden más!

Nagy vasárnapi galériafrissítés

Közel 150 képpel frissült a galériánk, a felhozatalban pedig olyan sztárok is fellelhetőek, mint Blacksite, Mass Effect, Shadowrun, STALKER, Turok, vagy UT3.

Silicon Knights: "A PS3 és az X360 ugyanolyan jó!"

A Too Humant fejlesztő Silicon Knights vezetőjének állítása szerint a PlayStation 3 és az Xbox 360 ugyanolyan erős. Hogy miért? Olvassatok tovább...

GC 2006: Microsoft konferencia blog

Technikai okokból sajnos csak csúszva tudjuk Nektek publikálni a délelőtti Microsoft konferencián írt jegyzeteinket. Ezúton is elnézést kérünk Tőletek a késésért.

Továbbra is Unreal 3.0 fut a Too Human alatt

A napokban felröppent pletykákról - miszerint a Too Human fejlesztői gyengének találták az Unreal 3.0-t - mi is tudosítottunk: szerencsére a hírből egy szó sem igaz.

Silicon Knights: Gyenge az Unreal Engine 3.0

Ismeretlen források szerint a Too Human fejlesztői (Silicon Knights) nem voltak megelégedve az Epic által fejlesztett az Unreal Engine 3.0-val, így leváltották azt.

Hétfő esti galériamánia

Ízelítő a felhozatalból: Gods and Heroes, Hard to be a God, Need for Speed: Carbon, Rayman, Red Steel, Too Human, Untold Legends és sokan mások.

E3 2006: Az utolsó tizenhárom E3-trailer!

Tegnap véget ért az idei E3, azonban az utolsó videók még csak most érkeztek meg. Mi nyomban fel is töltöttük őket szerverünkre, csekkoljátok a felhozatalt!

E3 2006: Microsoft E3 konferencia letöltés

Mivel tegnap a Microsoft nem engedélyezte az elő adást, így a legtöbben valószínűleg még nem láttátok az óriáscég sajtókonferenciáját. Most tőlünk letölthetitek az egészet!