Too Human

A Silicon Knights akció elemekkel fűszerezett akciójáték / RPG hibridje, melyet a Microsoft megbízásából Xbox 360 konzolokra készít.

GDC 2008: A harmadik GDC-s trailer szállítmány

Ismét összegyűlt egy szép adag GDC-s trailer. Ezúttal többek közt kaptunk Bionic Commando-t, Dead Space-t, Ninja Gaiden 2-t és Too Human-t is.

GDC 2008: A második screenshot felhozatal

Újabb adag screenshotot van szerencsénk prezentálni, a GDC alatti második galériafrissítésünk is tele van nagyszerű és híres címekkel.

GDC 2008: Itt az első nagy adag trailer

Megérkezett az első adag trailer a kiállításról. Van itt American McGees Grimm, Dragon Quest, Lost Odyssey, Prototype, Too Human, meg minden más.

Az év tíz legnagyobb híre a játékvilágból

Újabb remek éven vagyunk túl, mely a többihez hasonlóan nem telt eseménytelenül - a FiringSquad kiválasztotta az esztendő tíz legnagyobb hírét.

A héten leállítják egy Microsoft-cím fejlesztését

A legfrissebb pletykák szerint a hét folyamán a Microsoft egy first-party címének törléséről fogja tájékoztatni a nagyérdeműt - de vajon melyik lesz az?

Hétfő reggeli galériafrissítés

Az őszi szünetet nagyobb galériafrissítéssel kezdjük - lesz itt Blacksite, Borderlands, World of Warcraft, Empire Earth, Civilization Revolution és még sok más érdekesség!

Too Human kedvcsináló érkezett

A Too Human akció-szerepjátékból került ki egy rövid, ám baromi jó videó. A film igencsak rövidre sikerült, de ez senkinek ne vegye el a kedvét a megnézésétől!

Per alatt az Epic Games

Az Xbox 360-ra készülő Too Human fejlesztői gárdája, a Silicon Knights beperelt az Unreal Engine 3 alkotóit, az Epic Games-t.

E3 2007: Galériafrissítés - az újabb felvonás

Megérkezett az E3-as galériafrissítések következő felvonása kizárólag AAA-s címekkel! Ace Combat 6, Army of Two, Crysis, Stalker 2, UT3... - nyamm!

E3 2007: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Jó reggelt a koránkelőknek! Hamarosan kezdődik a Microsoft E3-as sajtókonferenciája. Aki itt van, jöjjön, olvassan, csodálkozzon és kommenteljen!