Five Nights at Freddy's 4: The Final Chapter Mobil, PC

Rövid időn belül a negyedik részéhez érkezett a Five Nights at Freddy's.
1499087340

Lelőtték az új Five Nights at Freddy's-játékot

Pedig nem is tudtuk, hogy készül. A sorozat atyja, Scott Cawthon egy Steamen megjelent posztban árulta el, hogy bár belekezdett a folytatás fejlesztésébe, úgy döntött, mégsem készíti el azt.
1462860000

Konzolokon is ijesztget a Five Nights at Freddy's

Konkrétumok még nincsenek ugyan, de azt már megerősítette a sorozat atyja, hogy konzolokra is elkészítené az eredeti Five Nights at Freddy's-játékokat. Jelenleg is tárgyal az ügy érdekében.
1461578450

Jön az új Five Nights at Freddy's-játék

Nem teljesen értjük Scott Cawthont, aki megígérte, hogy a Five Nights at Freddy's 4 lesz az utolsó horrorjátéka, aztán előállt egy online mellékággal. Most a fejlesztő honlapjára felkerült egy újabb árulkodó teaser kép.
1436853644

A jövő hónapban támad a Five Nights at Freddy’s 4

Napra pontosan egy évvel az első rész megjelenése után érkezik a Five Nights at Freddy’s 4, amely ezúttal nem egy étteremben, hanem a főszereplő saját lakásában játszódik. A gonosz plüssfigurák még mindig támadnak.
1430228220

Jön a Five Nights at Freddy's negyedik része

Szinte tegnap volt, hogy elrajtolt a Five Nights at Freddy's-sorozat, ehhez képest már készül a negyedik része. Erre viszont még várni kell egy kicsit, mert stílszerűen csak halloweenkor fut be.