A jövő hónapban támad a Five Nights at Freddy’s 4

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 14.
  • Megjelenés
Link másolása
Napra pontosan egy évvel az első rész megjelenése után érkezik a Five Nights at Freddy’s 4, amely ezúttal nem egy étteremben, hanem a főszereplő saját lakásában játszódik. A gonosz plüssfigurák még mindig támadnak.

A sorozat egyszemélyes alkotója, Scott Cawthon megerősítette, hogy augusztus 8-án jelenik meg a Five Nights at Freddy’s 4 - egy évvel az első rész premierje után. Cawthon nem unatkozott az utóbbi hónapokban, négy horrorjátékot készített a gonosz plüssfigurákkal a főszerepben.

Az első trailer alapján ezúttal már a saját otthonában sem lesz biztonságban a főszereplő vagyonőr, de ha okosan kezeli a biztonsági kamerákat, talán túl fog élni négy éjszakát.

A készítő még egy ingyenes kiegészítővel is kedveskedik nekünk Halloweenkor.

4.
4.
petimanus
Aki nem érti a FNaF sorozat sikerét, az valószínűleg nagyon új a neten. Hányszor osztottatok meg vicces videót? Sokkoló hoax-ot? Bármit, ami viszonylag rövid időn belül, azonnal átérezhető volt és bárki, bárhonnan nézhette és átadta a hatást? A FNaF sokkal jobban hasonlít a viral videókhoz. Amiért ilyen "gagyin" néz ki, boldog-boldogtalan tudja futtatni, akár egy kenyérpirítón is. Egyszerű a játék, de van hozzá Lore...Ez egy casual piacnak készült játék...Arról szól, hogy leülsz megijedni. A nagy horrorhoz hasonlítani annyi értelme van, mint egy 5 perces youtube videót egy mozifilmhez. Arra való, hogy a casual fogyasztó rövid idő alatt részt vegyen egyfajta élményben és ezt tökéletesen ki is szolgálja. Nem változik a játékmenet, hogy sose legyen idegen érzése az embernek, amikor az újabb verzióval játszik, s azoknak, akik csak egy leheletnyivel vágynak többre, azoknak ott van egy mítosz, egy rejtély, ami lefoglalhatja az emberek képzelőerejét. Szóval ez egy tökéletes chips...Kibontod, megeszed, élvezed az ízét, majd aki igényli, hazamegy vacsorázni 3 fogásos étket.
3.
3.
PaprikaJancsi
Rohadt gagyi az egész. Rondább, mint az első rész.
2.
2.
Raam989
Ez a jatek pont olyan wtf kategoria mint a minecraft. Szanalmasan gagyi az egesz jatek, megis sikeres. Mas igazan jo, nagyobb koltsegvetesu jatekok meg bukdacsolnak a kasszanal...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...