Verdun PC

Hiányolod a világháborús shootereket? Akkor jó hírünk van, itt a Verdun, ami az első világháború idején kalauzol el minket az állóháborúk kegyetlen harcaiba.
1663158998

Újabb csapatot tudhat magáénak a Focus Entertainment

Az A Plague Tale: Requiem kiadója újabb stúdiót vásárolt fel, ezúttal a világháborús FPS-ekre specializálódott BlackMill Games csapat lett az övé.
1627020000

Megérkeztek az Epic Games Store heti ajándékai

A csütörtöki nap szép lassan összeforr a tudatalattinkban az Epic Games Store ingyenes játékainak a debütálásával, az üzlet pedig tartja a menetrendet ezen a héten is - ezúttal ismét két játékot zsákolhatunk be bérmentve.
1626415200

Már tölthetőek az Epic Games Store heti játékai

Újabb hét, újabb Epic Games Store-ajándékjátékok váltak letölthetővé. A korábbi ígéreteknek megfelelően ezúttal az Obductiont, illetve az Offworld Trading Companyt adhatjuk ingyenesen hozzá a könyvtárunkhoz.
1623942000

Ingyenes hétvégét tart a Verdun és a Tannenberg

Amennyiben a hétvégi kánikula elől inkább az olasz Alpokba menekülnétek, akkor az M2H csapatának van egy remek ajánlata a számotokra. Viszont ne lepődjetek meg, ha sok lesz a mustárgáz és a bajonettes katona odafent a hegyekben!
1616601600

A Verdun készítői Isonzóval bővítik a háborút

Verdun és Tannenberg után az olasz frontot vesszük célba az M2H következő I. világháborús lövöldéjében. Olaszország és az Osztrák-Magyar Monarchia zászlója alatt vonulhatunk hadba az Isonzó völgyének megszerzéséért.
1575889241

Alaposan megújult a konzolos Verdun

Egyelőre csak Xbox One-on, de komoly újrahangolást kapott a Verdun, ami friss tartalmakkal, megújult látványvilággal és újrakevert hangzással igyekszik visszacsábítani az első világháborús csaták szerelmeseit.
1488783600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az eseménydús március. A héten Bolíviába megyünk, hogy felszámoljuk a Santa Blanca drogkartell tevékenységét, majd androidok oldalán szállunk harcba, hogy megmenekítsük a bolygónkat a hódító gépektől.
1472625000

Launch traileren a PlayStation 4-es Verdun

Immár PlayStation 4-re is elérhető az első világháborús multiplayer FPS, a Verdun. A megjelenés alkalmából egy közel háromperces launch trailer is érkezett a játékhoz.
1472566560

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megtolták a hónap végét a tisztelt fejlesztők és kiadók, a kötelező indie-dömping mellé pedig néhány nagyobb falat is jutott a hétre. Kiegészül a World of Warcraft és a Fallout 4, valamint visszatér a Resident Evil 4 is.
1472198400

Verdun - csúszik az Xbox One-os premier

A holland M2H Games és Blackmill Games egy friss blogbejegyzésben erősítette meg, hogy az idei E3-on beharangozott PlayStation 4-es és Xbox One-os Verdun-átiratok közül az utóbbi késni fog.