The Darkness

A The Darkness főszereplője (Jackie Estacado) egy rettenthetetlen bérgyilkos, aki a Franchetti mafia családnak dolgozik és hirtelen rémisztő és lenyűgöző erő birtokosa lesz...
Típus: FPS, Horror

130 új kép a galériánkban

Rengeteg új kép érkezett galériánkba, melyek közt a legfinomabb a Battlefield 2142, a Neverwinter 2, az Overlord, a Rainbow Six, a SiN és a Too Human.

Pénteki galériamánia a Gamekapcson

Párját ritkítóan kellemes screenshot felhozatal érkezett. Van benne Bet on Soldier, Ghost Recon 3, Gundam, Hitman, Test Drive, Warhammer meg minden más jóság.

The Darkness látnivalók

A Starbreeze gőzerővel dolgozik a Top Cow című képregénysorozat játék-adaptációján, a The Darkness-en. Ebből érkezett ma néhány friss scan.

The Darkness - moziban is!

Platinum Studios és a Blue Star Pictures felkérelte a Pang fivéreket a The Darkness film megrendezésére. A mű alapja a Top Cow képregénysorozat.

Új játékok a horizonton!

A hétvégén több új játékot is bemutattak a világ nagyvállalatai. Most ezeket prezentáljuuk nektek egy nagy csomagba tömörítve!

Új képek a galériában

Kicsiny galériánk épp az imént frissült néhány vadi új screenshottal. A felhozatal: Battlefield 2, Imperator és The Darkness.

E3 2005 lista

Elérkezett hát az idő, amikor is az IGN csapata közzé tette a már mindenki által oly annyira várt E3 2005-ön bemutatkozók listáját...