The Darkness

A The Darkness főszereplője (Jackie Estacado) egy rettenthetetlen bérgyilkos, aki a Franchetti mafia családnak dolgozik és hirtelen rémisztő és lenyűgöző erő birtokosa lesz...
Típus: FPS, Horror

The Darkness és GRAW2 demók a PS Store-on

A mai napon két új demóval gazdagodott a Playstation Store, így a The Darkness és a Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 már ingyenesen is kipróbálható PS3-on.

UK TOP 10 - Potter a csúcson

Ezen a héten is megkaptuk a legfrissebb eladási listát Angliától is, ahol jeleneg az ifjú varázslótanonc új része viszi a pálmát, de még kérdéses meddig bír az élen maradni.

The Darkness

Természetfeletti erők, megmagyarázhatatlan események, gatyába csinálós helyszínek, sötétség szülte szörnyek, húsmarcangolás, akció, brutalitás, vér, vér és még több vér. Igen, jól asszociáltatok, ez a The Darkness!

The Darkness - Demó

A The Darkness játék demójával egyszerre rohamozza meg a PlayStation 3 és az Xbox 360 konzolok internetes tartalomszolgáltatását.

Harry Potter a brit toplisták élén

Megérkezett a múlt heti brit játékeladásokat összegző lista: a top húsz játék között rengeteg újonnan belépő is van, így például derék Potterünk is friss darab.

The Darkness - Szingapúrban betiltották

Általában nem így szokott lenni, de most a németek jártak jobban: míg náluk "csak" cenzúrázták a The Darkness-t, addig Szingapúrban betiltották.

A The Darkness sorsa Németországban

Könyörtelen sors vár a Németországban is megjelenő The Darknessre és annak játékosaira, ugyanis a gamma egyes részeit bizony kegyetlenül cenzúrázták.

A héten megjelenő játékok

Remek hetünk van annak ellenére, hogy az ubiszezon kellős közepén vagyunk: jön a Driver 4, a Harry Potter 5, a Lost Planet és még sok más finomság!

Egy hónapot késik a PS3-as The Darkness

Bizonyára nem egy lelkesen várakozó PS3-as játékost fog mellbe vágni a következő hír: a 2K Games az utolsó pillanatban elhalasztotta a PS3-as Darkness megjelenését.

Hétfői óriás galériafrissítés

Skiz0 kollégával egy több mint háromszáz képből álló galériafrissítést állítottunk össze Nektek rengeteg sikervárományos játék screenshotjával!