The Darkness

A The Darkness főszereplője (Jackie Estacado) egy rettenthetetlen bérgyilkos, aki a Franchetti mafia családnak dolgozik és hirtelen rémisztő és lenyűgöző erő birtokosa lesz...
Típus: FPS, Horror

Késni fog a The Darkness demója

Májusban még azt az információt kaptuk, hogy a napokban boltokba kerülő The Darkness demója még a megjelenés előtt elérhetővé fog válni.

The Darkness - a visszaszámlálás elkezdődött!

Csak hármat kell aludni a next-gen konzolokra megjelenő The Darkness megjelenéséig - a most érkezett videó után nem kétséges, hogy kötelező vétel lesz a játék!

The Darkness - közeleg a megjelenés

Kerek 20 nap van hátra a The Darkness megjelenéséig. A Starbreeze a hétvégén egy izgis gameplay videóval lepett meg minket, melyet most meg is osztunk veletek.

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk olyan címekkel, mint például az Ace Combat 6, a Conan, a GTA IV, Metroid Prime 3 vagy a Pirates of the Caribbean 3!

Júniusban érkezik a The Darkness demója

Március végén derült fény arra, hogy a The Darkness június 25-én kerül boltokba - a legfrisebb hírek szerint a demó sem várat sokáig magára.

Június végén kerül boltokba a The Darkness

A 2K Games bejelentette, hogy a The Chronicles of Riddick fejlesztőinek új játéka június 25-én jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

GDC 2007: Tíz új trailer a kiállításról

Az elmúlt napok terméséből most tíz videót ajánlunk. Van itt Crysis, Forza Motorsport 2, Hellgate London, No More Heroes, Portal, The Darkness és Oblivion is.

GDC 2007: Az első adag screenshot

230 friss kép érkezett ma este. Van itt Battlefield, Bioshock, Crysis, Ghost Recon, Mass Effect, PGR4, Skate, STALKER, Star Wars, Transformers, meg minden más!

Vasárnap esti galériafrissítés

Megérkezett szokásos heti galériafrissítésünk olyan címek képeivel, mint az Armored Core 4, a Field Ops, a Forza Motorsport 2, a Half-Life 2: Episode Two vagy a Portal.

Több mint 350 friss kép került galériánkba

Több mint 350 új képet sikerült feltöltenünk galériánkba a mai napon: Bioshock, Cellfactor, Command & Conquer és még sok más finomság várja az érdeklődőket.