Mass Effect: Andromeda PC, PS4, XBOXONE

Új résszel tért vissza a legendás Mass Effect-sorozat.
1483463861

South Park és Mass Effect - kiszivárgott dátumok

A Microsoftnak köszönhetően kiszivárgott két eredetileg is tavaszra ígért játék megjelenési dátuma. A Mass Effect: Andromeda márciusi debütálása régóta nyílt titok, de most az új South Parkról is kiderült, mikor érkezik.
1483448400

Elkerüli a Nintendo Switchet az új Mass Effect

Mike Gamble, a Mass Effect: Andromeda producere egy nemrég adott interjúban elárulta, a BioWare egyelőre nem tervezi, hogy a Nintendo tavaszra datált új masinájára, a Switchre is elkészíti játékát.
1483111680

Mass Effect: Andromeda - új kedvcsináló közeleg

Már az év első napjaiban is számíthatunk egy-két nyalánkságra, a BioWare például új kedvcsinálóval rukkol elő a Mass Effect: Andromeda kapcsán. Az NVIDIA CES-konferenciájára kell majd bekukkantanunk érte.
1480752054

Mass Effect: Andromeda - így néz ki a bázisunk

A tegnapi gameplay után egy új videó érkezett a Mass Effect: Andromedáról. Ebben a központi hubként szolgáló Nexus űrállomást és saját hajónkat, az Arkot nézhetjük meg közelebbről. Itt pihenhetünk és tervezgethetünk.
1480659180

TGA 2016: Öt perc a Mass Effect: Andromedából

Tartalmas gameplay videó érkezett a Mass Effect: Andromedából, a BioWare a játék számos eleméből belesűrített egy kis kedvcsinálót az ötperces videóba. Kötelező megnézni!
1479718860

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei!

Harmincnegyedik alkalommal rendezték meg a Golden Joystick-díjátadót, az elmúlt év játékai összesen huszonhat kategóriában mérethették meg magukat. Az év játéka a Dark Souls harmadik része lett.
1479557520

Mass Effect: Andromeda előzetes

A Mass Effect: Andromeda új kalandra invitálja a sorozat rajongóit. A sci-fi saga következő felvonása az Androméda-galaxisba kalauzol el minket, ahol új planéták, civilizációk és rejtélyek várnak felfedezésre.
1479110400

Képtrió érkezett a Mass Effect: Andromedához

Bő két hetet kell még várni a Mass Effect: Andromeda első gameplay előzetesére, de tudjuk, hogy mennyire nehéz a dolgotok: hogy a fájdalmakat enyhítsük, három screenshotot mutatunk a sorozat legújabb részéből.
1478703633

Mass Effect: Andromeda - még több bizonyíték

A Mass Effect: Andromeda megjelenési időpontjával kapcsolatban annak ellenére is nagy a bizonytalanság, hogy az Electronic Arts az N7 Dayen ismét megerősítette a jövő tavaszi premiert. Most új bizonyítékok futottak be.
1478597580

Már lehet jelentkezni az új Mass Effect bétájára

A Mass Effect: Andromedából sem marad ki a multiplayer, és bár a játék megjelenésére még hónapokat kell várni, a többjátékos részt annak rendje és módja szerint bétatesztelhetjük majd. Így tudsz rá jelentkezni.