Mass Effect: Andromeda PC, PS4, XBOXONE

Új résszel tért vissza a legendás Mass Effect-sorozat.
1478540272

Mass Effect: Andromeda - megérkezett az új trailer

Az ígéreteknek megfelelően a mai N7 Day apropóján megérkezett a következő Mass Effect-epizód legújabb kedvcsinálója. Viszont rossz hír, hogy a BioWare még mindig nem pontosította a Mass Effect: Andromeda megjelenési dátumát.
1478531020

Már most szivárog a Mass Effect: Andromeda

A mai nap az N7 Day jegyében telik, így az Electronic Arts és a BioWare a korábbi ígéreteknek megfelelően rengeteg részletet és új látnivalót oszt meg a Mass Effect: Andromedához. Az infók viszont már most szivárognak.
1478022720

Új teaser videót kapott a Mass Effect: Andromeda

A jövő hét elején masszív infózuhatag várható a Mass Effect: Andromeda kapcsán, ezt hivatott felvezetni a várva-várt játék legújabb teaser videója. Már ez az egy perc is tartogat némi érdekességet!
1476100800

Mass Effect: Andromeda - jövő márciusban?

Az Amazonon keresztül már előrendelhető a Mass Effect: Andromeda premierjével egyszerre boltokba kerülő The Art of Mass Effect: Andromeda, ami az internetes áruház előrendelői oldalán megjelenési dátumot is kapott.
1473660000

4K-s képeken a Mass Effect: Andromeda

Múlt héten a PlayStation 4 Pro bejelentése kapcsán új gameplay jeleneteket láthattunk a Mass Effect: Andromedából, most pedig kaptunk pár 4K-s screenshotot is a játékból.
1473431430

PlayStation 4 Pro - így néznek ki a játékok 4K-ban

A Sony jóvoltából most megnézhetitek, miként fest a For Honor, a Days Gone, a Mass Effect: Andromeda, a Rise of Tomb Raider, a Horizon: Zero Dawn és a Watch Dogs 2 4K felbontásban. Persze a teljes élvezethez egy megfelelő kijelző kell.
1473350433

Egy testvérpárt irányítunk az új Mass Effectben

A Mass Effect-sorozatban eddig is választhattunk női és férfi főszereplő között, ám az Andromédában családi kapcsolat köti össze a két karaktert. Ők a Ryder-testvérek, és függetlenül attól, hogy kit irányítunk, a tesónak is szerepe lesz.
1473279420

Végre: új képsorokon a Mass Effect: Andromeda

A BioWare már célozgatott rá, hogy képviselteti magát a PlayStation Meetingen, és nem véletlenül: Mass Effect: Andromeda egy háromperces gameplay demójával jelentkezett be, amely már a PS4 Prón futott.
1470038441

Bezárnak a BioWare fórumai

A legtöbb fórumát augusztus végén bezárja a népszerű fejlesztőstúdió - köztük a Mass Effecthez, a Dragon Age-hez és más sorozatokhoz tartozó topikokat is. A BioWare szerint más közösségi csatornákon beszélgethetnek a rajongók.
1466956800

Regények mesélik el az új Mass Effect előzményeit

A magyar fordításról ugyan még nem kaptunk információkat, de az biztos, hogy indul egy Mass Effect-regénysorozat, amely az eredeti trilógia és a jövőre megjelenő Andromeda közötti eseményeket hivatott elmesélni.